LA LLUITA PER LA PREMIER

Un gol d'Agüero manté el City al capdavant

L'equip de Guardiola avantatja el Liverpool en un punt a falta de dues jornades

zentauroepp47938253 burnley  united kingdom   28 04 2019   manchester city s ser190428173637

zentauroepp47938253 burnley united kingdom 28 04 2019 manchester city s ser190428173637 / PETER POWELL

1
Es llegeix en minuts

El Manchester City va superar la primera de les tres proves que li queden per fer-se amb la seva segona Premier consecutiva. En un partit agònic que els 'citizens' van haver de suar fins a l’últim minut, un solitari gol del 'Kun' Agüero en el minut 63 va donar la victòria a domicili a l’equip de Pep Guardiola davant d’un Burnley que va vendre molt cara la seva pell malgrat no jugar-se res en l’envit. D’aquesta manera, el City recupera el lideratge, amb un punt d’avantatge sobre el Liverpool, a falta de només dues jornades.

Notícies relacionades

Tenallats per l’enorme pressió que els imposa l’apassionant duel amb el Liverpool, els de Guardiola van tardar a entrar al partit i, amb un joc una mica erràtic, es van estavellar una vegada i una altra amb la sòlida defensa del Burnley. La xerrada tècnica del descans va tenir efecte, i en la segona meitat el City va sortir disposat a tot per emportar-se el triomf de Turf Moor. La pressió intensa va donar el seu fruit en una jugada embolicada en la qual Agüero va aconseguir la pilota dins de l’àrea i va rematar a la porteria, en una acció que va necessitar l’ús de la tecnologia de línia de gol per pujar al marcador.

Amb 92 punts, el Manchester City té per davant un partit a casa contra el Leicester i la visita, en l’última jornada, al Brighton. El Liverpool, amb 91, s’ha d’enfrontar al Newcastle (fora) i el Wolverhampton.