EL SERIAL VA DEIXAR SEQÜELES

Icardi va tornar a jugar i va marcar, però els aficionats demanen que surti de l'Inter

El davanter argentí va rebre insults i esbroncades per part de la Curva Nord, que van treure un comunicat perquè se'n vagi del club

aguasch47623586 epa1512  g nova  italia   03 04 2019   el delantero argentin190404132545

aguasch47623586 epa1512 g nova italia 03 04 2019 el delantero argentin190404132545 / SIMONE ARVEDA

2
Es llegeix en minuts
Iván Adler

El serial Icardi ha deixat seqüeles. Mauro ha tornat a trepitjar la gespa verda amb la samarreta de l’Inter després de gairebé dos mesos sense jugar. El que no tenia posat era el braçalet de capità i sembla molt difícil que pugui recuperar-lo. Però el que serà més difícil que pugui recuperar és el recolzament de l’afició de l’Inter  i de la ‘Curva Nord’, perquè malgrat la golejada com a visitant al Genova (0-4) amb gol de Mauro de penal per seguir ferm als llocs de classificació per la Champions, els fanàtics ‘neroazzurros’ que van viatjar a Gènova, i sobretot els ultres de la ‘Curva Nord’, el van esbroncar i insultar durant tot el partit i fins i tot van treure un comunicat en el qual demanen que surti del club.

“Endavant amb els interistes, Icardi ves-te’n”, es titula el comunicat, que a més diu: “La Curva Nord creu que Icardi va demostrar que no té el caràcter necessari per portar la cinta de capità, i tampoc per jugar a l’equip. En aquest comunicat animem el club que prengui les mesures per allunyar-lo d’un grup, que no sembla estar disposat a compartir amb ell el camí immediat”, van sentenciar. I van afegir: “El que creiem és que Icardi ja no forma part de l’Inter”. Quan Mauro va fer l’entrada en calor abans de començar, els ultres de la Curvaa Nord van descarregar tot el seu enuig contra el davanter. Fins i tot quan va marcar el van esbroncar i insultar. “Home de merda, fot el camp”, li cridaven.

L’argentí no disputava un partit oficial des del 9 de febrer, quan van vèncer el Parma. Després, el conflicte per la renovació del seu contracte va arribar a un punt que li van treure el braçalet de capità i el van apartar, o es va apartar, dels seus companys d’equip, i amb alguns d’ells també tenia una relació tensada per algunes declaracions públiques de la seva dona i agent, Wanda Nara.

Notícies relacionades

El cert és que quan tot semblava que Icardi tornava contra la Lazio San Siro fa tres dies, l’entrenador Luciano Spalleti va decidir deixar-lo fora de la convocatòria i, postderrota per 0-1, el míster italià va ser dur amb el de Rosario. “Icardi no marca diferència com Messi o Cristiano Ronaldo. El professionalisme i el respecte ho és tot”, havia dit. Ara les seves paraules van canviar i, després de la victòria a Gènova, va dir: “Va fer un bon partit i podria haver-lo fet encara millor. Va pagar el que havia de pagar i si no respectes l’equip, és correcte que en surtis. Ara podem fer-nos més forts amb ell. En el penal ha demostrat personalitat”, va concloure l’entrenador, tot i que la relació entre Icardi i Spalleti estaria també trencada.

En tan sols dos mesos, Mauro Icardi va perdre tot el suport que es va guanyar amb gols i bons rendiments des que va arribar a l’Inter el 2013. L’enuig que li va provocar que li traguessin la capitania va derivar que s’apartés del grup i, com a conseqüència, perdre tot el recolzament de la Curva Nord i de gran part de l’afició interista. Les intervencions mediàtiques de Wanda Nara tampoc van ajudar el golejador. Però potser una de les coses més doloroses que va perdre és el seu lloc a la selecció argentina. A causa del seu conflicte amb ‘lInterMauro no va ser convocat pel tècnic de l’Argentina en l’última doble jornada de la FIFA abans de la Copa Amèrica a Brasil, que es jugarà al juny. El seu lloc a la plantilla de l’Argentina que disputarà el certamen continental és a la corda fluixa.