DUEL AMB TENSIÓ A GLASGOW

Un KO en ple partit durant el clàssic escocès

Un jugador del Rangers deixa fora de combat amb un cop de puny el capità del Celtic en un derbi amb incidents

1
Es llegeix en minuts

El clàssic escocès de Glasgow, més conegut com el derbi d’Old Firm, entre el Celtic i el Rangers sempre té tensions i polèmiques. L’últim duel de diumenge passat no es queda enrere després que el Rangers, dirigit per Steven Gerrard, acabés amb dos d’expulsats i un noquejador, en la seva visita al camp del Celtic, que va guanyar per 2 a 1. 

Després del segon gol, el de la victòria dels de verd i blanc, Ryan Kent, que havia marcat la diana de l’empat momentani per als Rangers pocs minuts abans, va donar un cop de puny directe a la cara a Scott Brown, el capità del Celtic, després que aquest vacil·lés el jugador blau intentant amagar-li la pilota. Brown va quedar automàticament estès a terra a causa del cop del seu rival.

Notícies relacionades

El curiós és que el noquejador i golejador Kent no va ser expulsat del partit, ja que l’àrbitre no va veure el cop de puny. Tot i així, el davanter nascut a Anglaterra s’exposa a una dura sanció per part de l’Associació Escocesa de Futbol i podria quedar fora dels camps per diversos partits.

A més, el mateix Brown es va veure involucrat en un altre incident del derbi, ja que abans del KO havia rebut un altre cop. El colombià Alfredo Morelos li va donar un cop de colze sense pilota durant la primera meitat. El futbolista llatinoamericà sí que va ser expulsat.

Temes:

Glasgow