LA JORNADA DE LLIGA

El Girona visita l'Atlètic sense Stuani

L'equip d'Eusebio espera mantenir el seu excel·lent nivell en tots els seus partits a Madrid

berarnd

berarnd

2
Es llegeix en minuts

Madrid és terra d’oportunitats per al Girona. En la Lliga, els d’Eusebio han sortit victoriosos del Bernabéu (1-2), de Vallecas (0-2) i de Butarque (0-2). I avui visiten el Wanda, on porten ja dues aparicions també exitoses (1-1 en la Lliga 201718 i un 3-3 en els vuitens de Copa que va valer el pas a quarts). A més, són cinc partits oficials contra l’Atlètic i els de Simeone encara no han derrotat els blanc-i-vermells. Tampoc han perdut (cinc empats).

Aquest dimarts, l’exigència creix. El Girona visita el Wanda sense les seves referències a les àrees, la pròpia (Bounou) i l’aliena (Stuani). L’absència, sobretot del pitxitxi, que és també dubtós per al Girona-Espanyol de dissabte, és important, tot i que el tècnic va voler treure-hi ferro. “Hem de saber viure sense Stuani. I treballem dia a dia perquè el col·lectiu estigui per sobre de les individualitats”.

Doumbia, titular

El de la Seca ja va avançar que el lloc del pitxitxi serà ocupat per Doumbia. "En cada entrenament ens demostra predisposició i talent, però el moment de Stuani li està donant poques oportunitats". De la convocatòria ha caigut Raúl Carnero i ha entrat el brasiler Douglas Luiz després de més d’un mes de baixa. També torna Pedro Porro, a qui Eusebio va reservar davant de l’Athletic.

Per si no n’hi hagués prou amb les baixes, l’Atlètic intentarà pressionar el Barça amb una victòria abans que els de Valverde trepitgin la gespa de l’estadi de la Ceràmica. Eusebio espera la millor versió matalassera, malgrat l’any en blanc que s’acosta per als blanc-i-vermells. “Al camp de l’Alabès (0-4), l’equip va donar mostres d’haver superat els cops rebuts. I els seus números al Wanda són excel·lents”, va apuntar el tècnic.

Gran resposta com a visitant

Amb 10 punts més sumats en camp contrari que a Montilivi, Eusebio va reconèixer que la segona part davant de l’Athletic (els bascos van remuntar l’1-0 del descans amb certa facilitat) li va generar alguna preocupació. “En absolut es pot parlar de relaxació, perquè som un equip que no es confia mai i que té jugadors molt treballadors i competitius. Crec que va influir més el fet d’intentar assegurar el resultat fent coses diferents de les que ens van portar l’1-0. El pla de partit no pot variar segons el resultat", va apuntar el tècnic.

Notícies relacionades

Si el Girona guanyés en el Wanda s’asseguraria acabar la temporada havent sumat més punts fora que a Montilivi malgrat que encara li queden quatre partits davant de la seva afició.

 

Temes:

Girona FC