L'ACTUALITAT BLANCA

Zidane aposta per les rotacions davant de l'Osca

El Madrid rep aquest diumenge el cuer sense Modric, Varane, Kroos i Asensio

rpaniagua47560856 graf2408  madrid  30 03 2019   el entrenador del real madrid190330215930

rpaniagua47560856 graf2408 madrid 30 03 2019 el entrenador del real madrid190330215930 / JUANJO MARTIN

2
Es llegeix en minuts

Zinedine Zidane recupera en el seu segon partit al comandament del Reial Madrid la fórmula que el va portar a conquerir l’última Lliga, la segona unitat, i fent sentir important a tots els seus jugadors, davant d’unOsca  necessitat que somia amb la proesa en la seva primera visita al Santiago Bernabéu.

En una setmana amb tres partits, amb la sempre complicada visita a Mestalla dimecres, i després dels partits internacionals, Zidane va prescindir de jugadors que han tornat amb molts minuts a les cames després de jugar amb les seves seleccions, com araVarane, Modric, Kroos i Marco Asensio.

Courtois, lesionat

L’objectiu marcat per Zidane en el seu retorn és guanyar tots els partits restants del campionat per intentar lluitar fins al final amb elcap ben alt. El pla del francès a la porteria ha caigut per la lesió amb què va tornarThibaut Courtoisde la selecció belga. Un contratemps muscular li impedirà la seva tornada a la titularitat i el costa-riquenyKeylor Navaspodrà continuar disfrutant sota pals. A la banqueta hi hauràLuca Zidane, un dels fills del preparador.

La baixa de Courtois se suma a la de Carvajal i el brasiler Vinicius. Sí que s’han recuperatMarcos Llorente i Lucas Vázquez, amb opcions de titularitat en el seu retorn. TambéNachoal centre de la defensa iSergio Reguilónal lateral esquerre, rotant amb Marcelo, que seria l’escollit per enfrontar-se al València. CeballosiIsco, que van perdre protagonisme amb Solari, es perfilen com a titulars aquesta nit.

Elogis a Ramos i Pogba

Notícies relacionades

“Sabem que l’Osca necessita els punts. Vindrà ajugar i a molestar. M’interessa el que farem nosaltres. Les sensacions són molt bones”, va explicar ahir Zidane, que va tenir elogis per aSergio Ramos, que acaba de fer 33 anys. “Felicitem el nostrelíder i capità. El Reial Madrid és casa seva i jugarà molts més anys que jo perquè a més es cuida i és molt bon professional”.

El preparador, d’altra banda, va recollir el guant de Pogbai li va respondre amb afalacs. “M’agrada molt. Hi ha pocs jugadors que aportin tant. No és nou, el conec personalment i és un futbolista diferent. Després de la seva experiència aAnglaterra, ¿per què no ha de venir al Madrid?”, va concloure.