megacrisi madridista

Autoentrevista de Sergio Ramos a Twitter sobre l'hecatombe del Madrid

El capità reconeix l'error de la targeta davant de l'Ajax i dona la seva versió de la discussió amb Florentino Pérez

zentauroepp41338211 real madrid s captain sergio ramos  l  shakes hands with rea190311130758

zentauroepp41338211 real madrid s captain sergio ramos l shakes hands with rea190311130758 / KARIM SAHIB

3
Es llegeix en minuts
Iván Adler

Sergio Ramos s’autoentrevista a Twitter per aclarir les incògnites que envolten la crisi del Reial Madrid, en què està ell directament implicat. El nou gènere periodístic del capità del Madrid aclareix extrems com el de la seva targeta groga forçada a Amsterdam. (Ramos va provocar voluntàriament una groga per arribar net als quarts de final, donant per descomptat que superarienl’Ajax, però els resultats estan a la vista. La suspensió de la UEFA durant dos partits va fer que es perdés el partit tornada i que l’Ajax  acabés golejant el Madrid al Santiago Bernabéu per 1-4).

"Va ser un error meu al 200%", va reconèixer el líder merengue.

També aclareix la bronca amb Florentino Pérez.  Després de la derrota de dimarts passat en mans dels holandesos que va significar l’eliminació en la Champions League, Ramos va anar a buscar el president madrileny per clavar-li una bronca per la planificació de la temporada. Això inclou el fet de no reemplaçar Cristiano Ronaldo i la contractació de Julen Lopetegui. "Les coses del vestidor es parlen i es resolen allà. No hi ha cap problema i només un interès en comú: el Reial Madrid", va expressar el dorsal 4.

Notícies relacionades

Finalment, fins i tot va desmentir que hi hagués alguna topada amb Marcelo i es va encarregar d’aclarir la seva relació amb l’entrenador argentí. "Tenim enganxades tots els entrenaments. Marcelo és com un germà per a mi", va escriure. I quant a Solari, va mostrar el seu recolzament i va dir: "Tenim un enorme respecte per aquest càrrec i recolzem sempre l’entrenador del Madrid".

Aquest és el fil de l’autoentrevista del defensa del Reial Madrid a Twitter: