CISMA AL BERNABÉU

Solari ja es queda sense crèdit

Florentino Pérez es va reunir d'urgència amb José Ángel Sánchez, el seu executiu de confiança, per debatre sobre el futur del tècnic

marcosl46888505 real madrid s argentinian coach santiago solari attends the 190210163805

marcosl46888505 real madrid s argentinian coach santiago solari attends the 190210163805 / GABRIEL BOUYS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Florentino Pérez, el president del Madrid està seguint el mateix procés amb Santiago Solari que va dissenyar l’octubre passat amb Julen Lopetegui. Just en la setmana abans de visitar el Camp Nou, on va encaixar un contundent 5-1, el tècnic basc se sentia desprotegit per part de la junta madridista. Ara, l’entrenador argentí té la mateixa sensació que el seu antecessor.

Florentino segueix la mateixa tàctica que va utilitzar al seu dia per acomiadar Lopetegui després del 5-1 del Barça

Solari ja no té crèdit. El president hi ha perdut la confiança, però, de moment, continua sent el màxim responsable tècnic blanc. Podria fins i tot asseure’s, si no hi ha canvi d’última hora, a la banqueta del Nuevo Zorrilla per enfrontar-se al Valladolid.

Però durant tota la tarda d’aquest dijous el seu crèdit s’ha anat apagant, sobretot després de la reunió que ha mantingut Florentino Pérez, el president blanc, amb José Ángel Sánchez, l’executiu de màxima confiança que té en el club.

¿Mourinho o Zidane?

Notícies relacionades

Tots dos han explorat les vies per succeir Solari la pròxima setmana, temorosos com estan que el Madrid, que ho ha perdut tot en una setmana (Copa, Lliga i Champions), es quedi també sense el quart lloc, que li dona accés a la pròxima Lliga de Campions.

Mourinho i Zidane, dos antics tècnics del Madrid, són les alternatives que han pensat Florentino i José Ángel Sánchez. El portuguès està a l’atur; el francès, també. Però Mou estaria disposat a agafar l’equip de forma immediata, una possibilitat que no contempla Zizou.