nou canvi

Nou horari de lliga: partits els diumenges a les dues del migdia

L'estrena correrà a càrrec del Rayo-Betis i a canvi ja no hi haurà partits els dilluns a la nit

GRAFCVA2695. VALENCIA, 28/02/2019.- El centrocampista del Real Betis, Joaquín, emocionado tras perder el partido ante el Valencia CF de vuelta de las semifinales de la Copa del Rey que se disputa esta noche en le Estadio de Mestalla. EFE/Biel Aliño

GRAFCVA2695. VALENCIA, 28/02/2019.- El centrocampista del Real Betis, Joaquín, emocionado tras perder el partido ante el Valencia CF de vuelta de las semifinales de la Copa del Rey que se disputa esta noche en le Estadio de Mestalla. EFE/Biel Aliño / Kai Försterling (EFE)

1
Es llegeix en minuts

LaLiga estrenarà nou horari (14.00 hora espanyola) el diumenge 21 de març amb el Rayo Vallecano-Reial Betis que es jugarà a l’Estadi de Vallecas, corresponent a la jornada 29a de la competició de lliga.

Notícies relacionades

Aquesta serà la primera vegada en què es disputi un partit de LaLiga a l’horari de les dues del migdia, una franja que sí que és freqüent en altres lligues, com la Premier League anglesa, la Ligue1 francesa i la Bundesliga alemanya. El Rayo-Betis es podrà veure en obert a través de Gol TV, de manera que LaLiga busca promocionar aquest nou horari entre els espectadors.

Per contra no es disputarà partit dilluns 1 d’abril, un dia que ha generat moltes protestes des de la seva implantació, de fet la jornada passada es van produir actes de rebuig de l’horari per part de seguidors de l’Alabès, Deportivo i Leganés, sota el lema ‘La lliga de paper’.

Temes:

Betis