POLÈMICA A LES ONES

Carlos Herrera es disculpa amb Gerard Piqué per dir-li "cretí"

El periodista assenyala via Twitter que "no s'han d'utilitzar aquestes paraules" després que el futbolista les hi retragués

undefined30100318 television carlos herrera   cope170928203324

undefined30100318 television carlos herrera cope170928203324

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nou episodi de la polèmica entre Carlos Herrera i Gerard Piqué després que el periodista digués "cretí" al central blaugrana. Les paraules amb què Piqué ha retret al periodista les seves declaracions per expressar la seva opinió sobre el judici de l’1-O han fet que aquest últim hagi acabat demanant disculpes al futbolista. "Crec que Gerard Piqué té raó. No s’han d’utilitzar aquestes paraules", va apuntar a través de Twitter. "Li prego que em disculpi", va afegir.

Després que Piqué demanés que les televisions parlessin "menys del VAR i més del judici injust que estan rebent els presos polítics" perquè "igual el país aniria millor", Herrera es va dirigir en el seu programa de la Cope al futbolista per expressar que aquest "va aprofitar per mostrar el costat més demagog i provocador que té". "Una mica cretí, si m’ho permeten vostès", va afirmar.

Notícies relacionades

Aquest dissabte, el jugador del Barça va lamentar que el futbol i la política estiguin "barrejats". Som gent pública que tenim les nostres opinions. Ja vaig dir que em sembla injust aquest judici. En unes declaracions que va retuitejar el president del Parlament, Roger Torrent, va afegir: “No ens escoltem, en aquest país; cadascú diu el que vol i no escolten ni polítics, ni tertulians ni ningú.

Ha sigut després d’aquestes paraules de Piqué quan Herrera s’ha disculpat.