SORPRENENT ACOMIADAMENT

El Madrid acomiada Álvaro Benito, tècnic del juvenil B, per haver criticat Casemiro, Kroos i Ramos

«Casemiro no està per jugar, Kroos només juga amb el vent a favor i Ramos falla en el gol de Suárez», va comentar, a la SER, el míster del planter

El mític Raúl González, fins ara entrenador del cadet B, substitueix el que també va ser futbolista blanc, acomiadat per les seves manifestacions

rozas47176727 el entrenador de f tbol alvaro benito  imagen de su cuenta d190301093115

rozas47176727 el entrenador de f tbol alvaro benito imagen de su cuenta d190301093115

3
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

El Reial Madrid acaba d’acomiadar un dels seus tècnics del planter més destacats, l’exfutbolista Álvaro Benito, de 42 anys, que es va formar en el seu planter i va debutar, el 1995, de la mà de Jorge Valdano. Benito, que va haver d’abandonar la pràctica del futbol després de múltiples lesions i intervencions quirúrgiques, era tècnic del juvenil B, la banqueta del qual ocuparà, a partir d’avui, el mític Raúl González, que fins ara dirigia al cadet B.

L’acomiadament de Benito es deu, segons tots els indicis, a unes duríssimes declaracions que va realitzar a ‘El Larguero’, de la cadena SER, sobre l’estat de forma d’alguns jugadors de l’equip professional del Reial Madrid, especialment Casemiro, Kroos i, fins i tot, Sergio Ramos, als quals va criticar amb duresa després de la golejada encaixada davant el Barça (0-3) i la seva eliminació de la Copa del Rei.

Critiques a Solari per prescindir d’Isco

Benito, que ja el mes de desembre s’havia mostrat estranyat pel fet que Santiago Solari, tècnic del Santiago Bernabéu, prescindís d’Isco (“el Reial Madrid no es pot permetre el luxe de prescindir d’un jugador com Isco, ja que els grans títols es guanyen amb grans jugadors i Isco n’és un”), va afirmar, després de l’eliminació copera, que la irrupció de Vinicius Júnior era l’única bona notícia del partit, ja que, l’havia sorprès fins i tot a ell “al convertir-se en el millor jugador dels 22 que van jugar tot un Madrid-Barça”. “És una beneïda irrupció”, va assenyalar sobre l’extrem brasiler.

“Per mi –va continuar explicant el llavors tècnic del planter blanc–, el problema del Reial Madrid és que hi ha jugadors molt, molt i molt lluny del seu nivell. I parlo de Casemiro, que, ara mateix, no està ni per jugar un minut al Reial Madrid. I Kroos, que, amb el vent a favor, navega fantàsticament, però quan el vent és en contra, no treu ni el vaixell al mar”.

"Álvaro, ets una persona exemplar, un madridista de 10! Segur que tornaràs i faràs més gran aquest escut i aquest club. Espero que continuïs donant lliçons de futbol. Tens una saviesa de cal déu!"

Iker Casillas

Exporter internacional del Reial Madrid

No content amb això, Benito va continuar assenyalant el que, per ell, són els problemes de l’equip blanc. “I algun més, ja que els dos primers gols del Barça són molt evitables. En el primer gol, Ramos, no sé si perquè encara estava una mica tocat de la topada de la primera meitat, va anar molt tou a una pilota que era seva, i hauria pogut evitar la rematada de Suárez; i el segon gol va ser una badada tremenda de tots, en què el Barcelona no va necessitar ni fer una bona jugada per guanyar-los l’esquena. En aquesta jugada, el replegament de Casemiro és al trot”.

Amb la consciència tranquil·la

Notícies relacionades

El ja extècnic del Reial Madrid va reconèixer, tot just ser acomiadat del club blanc, que abandona l’entitat "amb la consciència tranquil·la", "sense cap rancor" i "sempre agraït" al club que l’hi va donar tot com a jugador i en el qual ha fet els seus primers passos com a entrenador.

Fa tot just uns minuts, un dels grans mites del Reial Madrid i que també va abandonar la casa per la porta del darrere, el porter  Iker Casillas, acaba de publicar un tuit en què mostra la seva admiració pel ja extècnic del planter del conjunt madridista:  "Ets una persona exemplar. Un madridista de 10! Segur que tornaràs i faràs més gran aquest escut i aquest club! Sort en aquesta nova etapa i espero que continuïs donant lliçons de futbol EN TOTS ELS PROGRAMES EN QUÈ PARTICIPES! Tens una saviesa del futbol de cal Déu!"

Temes:

Reial Madrid