CONFLICTE OBERT

Joan Oliver reclama 1,2 milions d'euros al Reus

El nou propietari xifra el deute real de l'entitat en 8,8 milions d'euros

lmendiola47172174 graf3312  reus  tarragona   29 12 2018   joan oliver  m ximo190228220100

lmendiola47172174 graf3312 reus tarragona 29 12 2018 joan oliver m ximo190228220100 / Jaume Sellart

1
Es llegeix en minuts
Joan Vidal

Sorpresa majúscula a la capital del Baix Camp. El Reus Deportiu segueix amb la seva travessia pel desert i el seu president, Clifton Onolfo, en una roda de premsa improvisada, ha anunciat que l’antic màxim accionista, Joan Oliver, i el seu grup inversor, reclama al conjunt vermell-i-negre la quantitat d’1,2 milions d’euros en concepte de “préstecs personals”. 

Una informació que ha arribat acompanyada de la confirmació que el deute real de l’entitat és de 8,8 milions d’euros, lluny dels cinc que va anunciar en Junta General d’Accionistes, Joan Oliver el mes d’octubre passat. Sorprenents declaracions que no han deixat indiferent ningú i més quan el mateix Clifton Onolfo, que continua sense pagar als seus treballadors malgrat les diferents promeses, ha manifestat que la meitat del personal d’oficines serà acomiadat de forma directa en els pròxims dies com a conseqüència que “a Segona B no es necessita tant personal”.

Notícies relacionades

La voluntat del màxim accionista americà és conservar el grup humà que va permetre que el Reus Deportiu jugués a la LFP. Xavi Bartolo, entrenador, i Sergi Parés, director esportiu, són la prioritat d’un Onolfo que sembla no atendre a la demanda dels dos professionals de rescindir ‘ipso facto’ la seva relació contractual amb el conjunt reusenc. 

Problemes sense un final determinat d’un club abocat a la desaparició, previ concurs de creditors, si la situació no fa un gir de 180 graus. Els treballadors, en l’enèsim comunicat denunciant la seva situació, acumulen sis mesos sense cobrar, i esperen a la justícia ordinària, després de l’acte de conciliació fallit de dimarts passat, per poder abandonar una institució massa deteriorada.