Esquerda en l'Inter de Milà

Continua el culebró d'Icardi a l'Inter

La relació entre el davanter argentí i el club milanès és cada vegada més tensa, amb Wanda Nara com a protagonista del conflicte

aguasch47004786 soccer football   serie a   inter milan v sampdoria   san si190218141238

aguasch47004786 soccer football serie a inter milan v sampdoria san si190218141238 / DANIELE MASCOLO

3
Es llegeix en minuts
Iván Adler

Netflix hauria de considerar invertir diners per fer una sèrie de la situació de Mauro Icardi. La trama estaria basada en fets reals i mantindria en suspens no només el món del futbol internacional, sinó també els programes del cor. Sobretot a l’Argentina, on la sempre mediàtica i polèmica Wanda Nara, dona i representant del davanter, és la protagonista i està acusada de dificultar la resolució.

El 13 de febrer hi va haver una gota que va fer vessar el vas. Enmig del que ja eren llargues negociacions per la renovació del seu contracte, a Mauro Icardi li van treure el braçal de capità de l’Inter de Milà i l’hi van donar a Samir Handanovic, a més de deixar-lo fora de la convocatòria del duel en què els milanesos van vèncer 1 a 0 el Rapid Viena. Si Icardi es va negar a jugar o si l’entrenador i la directiva van decidir no convocar-lo no està clar.

¿Però quin va ser el motiu pel qual van decidir treure-li la capitania?

Hi ha diverses coses, perquè la relació Icardi-Inter sempre ha sigut fluctuant, i la dona de l’argentí, Wanda Nara, hi té un gran responsabilitat. Primer, una cosa que va caure malament en els milanesos va ser l’escapada d’Icardi a Madrid per veure la final de la Libertadores entre el Boca i el River, enmig d’un seguit de partits: un dels quals summament important, ja que els 'neroazzurri' es jugaven la classificació per als vuitens de laChampions League davant el PSV de locals. I van empatar, així que van quedar eliminats. El club li va posar una multa de 100.000 euros i la dona ho nega, a pesar que l’Inter  ho fes públic.

Després, ara sí, les frases públiques de Wanda Nara en un programa de TV de Milà, en què ella és col·laboradora, van generar, pel que sembla, un problema al vestuari. Sobretot amb el seu company croat Ivan Perisic. "No és el primer partit en què es diu que Perisic juga malament. ¿El comiat? Si se’n vol anar, que se’n vagi lluny. Es veu que té problemes". Òbviament, la frase es va dispersar per tot Itàlia i no va trigar a arribar al jugador croat, que ho va recriminar a Icardi al vestuari i el va encarar per advertir-li que la seva dona deixés de parlar d’ell a la televisió. La relació ja era tensa, i allà es va acabar de trencar l’esquerda.

Perquè, a més, també va criticar el tècnic del’Inter, Luciano Spalleti: "M’agradaria que elMauro estigués més protegit per l’equip. No s’entén si aquestes coses dolentes venen de dins o de fora. ¿Per què no està marcant? Sempre ha fet gols. Lautaro Martínez [el juvenil argentí] ha marcat en diverses ocasions gràcies a un gran moviment del MauroPotser Spalleti hauria de posar abans Lautaro al camp. S’aprofita que ells dos són amics i no hi ha rivalitat", va disparar la dona.

Aquests aspectes, sumats a les imposicions econòmiques que Wanda Nara està fent en les negociacions per a la renovació del contracte d’Icardi van fer perdre la paciència de l’Inter i va portar la conseqüent decisió de la directiva i l’entrenador de treure-li la capitania.

Les conseqüències

Treure-li la capitania va derivar en un escàndol. A Nara li van apedregar el cotxe amb els seus fills a dins en una autopista propera a l’estadi de San Siro.  La pedra no va travessar el vidre, per la qual cosa tant ella com els seus fills van resultar il·lesos. 

A més, en el partit que l’Interva vèncer 2 a 1 la Sampdoria del cap de setmana passat, Icardi tampoc va jugar, suposadament per molèsties en un genoll, tot i que ell i Wanda van ser a la tribuna de San Siro. Els ultres 'neroazurri' no ho van perdonar. En l’entrada dels aficionats al camp repartien pamflets que deien: "Fora els mercenaris de l’Inter. Respecte per qui estima aquests colors i respecte per un club que ha fet història en el futbol internacional. Es tracta de simplement respecte. Per l’Inter, per la seva història i pels seguidors".

Després, Wanda Nara va estar en el programa de Milà en què col·labora i no va poder contenir el plor davant de les càmeres quan va fer referència a la situació: "L’Inter és la nostra família, no volem marxar, no volem deixar el club. Que al Mauro li traguessin la capitania va ser com si li arrenquessin un braç. Ell defensa amb orgull la samarreta de l’Inter".

Notícies relacionades

El cert és que la situació és cada vegada més tensa i no hi ha indicis que es pugui arribar a un acord entre Mauro Icardi i Wanda Nara il’Inter. El destí del davanter argentí... summament incert.

 

Temes:

Milà