DECISIÓ FEDERATIVA

El Benito Villamarín acull la final de la Copa del Rei

L'estadi de Los Cármenes serà la seu femenina amb la reina Letizia a la llotja

betis

betis

1
Es llegeix en minuts

L’estadi Benito Villamarín de Sevilla, el popular camp del Betis, acollirà el dissabte 25 de maig la final de la Copa del Rei masculina de futbol, segons acaba d’anunciar la federació espanyola des de Las Rozas. L’organisme també ha oficialitzat la seu de Los Nuevos Cármenes de Granada com a escenari de la final femenina, que es jugarà el dissabte 21 de maig. L’altra candidatura que hi havia era la de l’estadi de Mestalla, a València. L’adjudicació s’ha fet després d’un concurs públic que es va presentar el 18 de desembre.

La federació ja té confirmada la presència a la llotja de la reina Letizia per fer entrega del trofeu femení. Aquest últim detall ja havia sigut comunicat per Luis Rubiales, president de la federació, en una recent visita a l’Ajuntament de Granada. El 30 de gener es farà pública la seu de la 'final four' de futbol sala.

Al president del Betis no el preocupa veure el Sevilla en la final

El president del Betis, <strong>Ángel Haro</strong>, ha indicat aquest dilluns que no està "nerviós" davant d’una classificació del Sevilla i que "seria una gran notícia que en la final hi hagués un derbi sevillà".