el partit de Cornellà

Rubi exhibeix optimisme davant de la visita del Madrid

«Ells han de notar que tenen davant uns jugadors que els planten cara i els poden guanyar», afirma el tècnic blanc-i-blau

espanyol

espanyol

2
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea

L’Espanyol no viu immers en la seva millor vida. La Lliga, sobretot, se li està convertint en una espècie de martiri en què aconseguir un punt sembla un treball alhora tan cruel com, de vegades, gairebé impossible. La imatge de l’equip, que afortunadament per a ells va millorar a la Copa, va quedar per terra al perdre a Eibar. I en aquest ambient arriba ni més ni menys que el Madrid al seu estadi aquest diumenge (20.45 hores, El Partidàs). El Madrid, per si fos poc, està en fase d’ascens en el seu joc i vindrà com és d’esperar amb les ganes de continuar agafats a la lluita –difícil també per als blancs– de continuar amb una mica d’oxigen per lluitar pel títol.

“Les estadístiques estan a favor del Madrid, però si els guanyem tindrem una gran alegria”

Rubi

Tècnic de l’Espanyol

Amb Mario Hermoso al camp, amb Luis Enrique, el seleccionador espanyol, observant-ho des de la llotja i amb una entrada que animi una mica més les grades blanc-i-blaves, l’Espanyol s’agafa a la fe, a l’esperança proclamada aquest dissabte per Rubi, perquè el Madrid se senti incòmode, noti l’alè del rival i acabi perdent davant d’un Espanyol que necessita els punts com l’aire per respirar. “Ells han de notar que davant hi ha jugadors que els planten cara i que els poden guanyar”. Així es va expressar Joan Francesc Ferrer, ‘Rubi’, el tècnic blanc-i-blau que confia en la recuperació dels seus jugadors i que el camí encertat torni a reconduir-lo a les posicions plàcides que van tocar en la primera fase del campionat.

“Idees clares”

Notícies relacionades

“L’equip té les idees clares, tot i que moltes vegades no es plasmi al camp. Però, alhora, estic convençut que acabarem bé la temporada”. I per a això ha de corregir-se el rumb en aquesta segona volta del campionat en la qual l’Espanyol confia a no perdre unitats com la de Baptistao, abans que es tanqui el mercat hivernal. “Les estadístiques estan a favor del Madrid, però si els guanyem tindrem una gran alegria”.

L’alegria, per tant, passa per la victòria davant del Madrid amb un Espanyol que espera demostrar més el viscut en algunes fases del partit de Copa davant del Betis que amb la mala imatge evidenciada a Eibar. “Si guanyes el Madrid es reactiva tot. És una gran oportunitat”. Una oportunitat que no pot ni vol desaprofitar l’Espanyol, tot i que com diu Rubi les estadístiques juegen en contra seu.