CADA VEGADA PITJOR

Un Reus en descomposició es queda amb només 5 jugadors

Els nous compradors del club ja no tenen futbolistes professionals per afrontar un suposat final de Lliga i el tancament definitiu ja està molt a prop

jmexposito46425945 deportes  entrenamiento del cf reus deportiu190111202017

jmexposito46425945 deportes entrenamiento del cf reus deportiu190111202017

1
Es llegeix en minuts
Joan Vidal

Va arribar tard l’intent de salvar el Reus Deportiu. L’ambició dels compradors no ha servit per convèncer una plantilla cansada de falses promeses. Els jugadors han començat a abandonar la disciplina reusenca acollint-se al pacte que van fer amb Joan Oliver abans que ell vengués el seu accionariat als americans. Un full firmat en el qual s’establia l’opció que si els jugadors no cobraven abans de dimecres a les 23.59 hores o el club no es venia abans de dilluns a la mitjanit, aquests podrien rescindir el seu contracte amb el club vermell-i-negre. La primera variable no es va complir.

Notícies relacionades

Miguel LinaresBorja Herrera i Mario Ortiz van decidir dijous posar punt i final a la seva etapa amb l’equip del Baix Camp. Hores més tard van ser Gus LedesJuan Domínguez, Alejandro Catena i Ángel Bastos. Mentre els advocats donaven 100% de credibilitat al pacte amb Oliver, i convencien els seus representats que feien el correcte abandonant el Municipal, des del club encara es busca un buit legal al document per impedir la sortida dels efectius. Actualment l’equip el conformen cinc jugadors amb fitxa. Una situació insostenible que donarà una última empenta a La Lliga i al jutge de disciplina social per expulsar i suspendre durant cinc anys l’entitat establerta al carrer Recasens i Mercader, a més d’aplicar-li una multa de 250.000 euros. Ja no servirà de res l’intent a la desesperada de Russell Platt i Clifton Onolfo, en representació de l’empresa US Reial State Investment, de liquidar el deute i intentar un projecte ambiciós en un club amb una massa social discreta. L’estada dels empresaris a la capital del Baix Camp serà curta i la seva firma davant de notari de compra del club serà en va.

109 anys d’història

Ja no caldrà que el Consell Superior d’Esports doni el vistiplau al canvi de propietaris i tampoc caldrà convèncerJavier Tebas, màxim dirigent de La Lliga, que el Reus pot continuar competint. La resolució de l’expedient, per impagaments, està per caure i l’entitat ja no entrena amb normalitat ni pot disputar partits el cap de setmana. Torna la foscor d’un club que pot tancar ben aviat 109 anys d’història. Els jugadors cobraran segur, per a això tenen un fons dipositat a La Lliga per assegurar els seus honoraris, però ja es veurà que passa amb els treballadors, l’‘staff’ tècnic i els proveïdors.