El frau del portuguès

Els tècnics d'Hisenda denuncien un tracte de favor de l'Estat cap a Cristiano Ronaldo

El secretari general del sindicat que agrupa el col·lectiu veu també greuges notables amb el 'cas Messi'

cristiano

cristiano / OSCAR DEL POZO (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El sindicat dels tècnics del Ministeri d’Hisenda denuncia que la Justícia ha sigut molt benèvola amb Cristiano Ronaldo i troba insuficient la condemna al jugador portuguès pels quatre delictes fiscals que ha reconegut que va cometre. Sobretot, si es compara amb el cas de Leo Messi. Així ho ha assegurat el secretari general del col·lectiu, José María Mollinedo, en declaracions a RAC-1.

Notícies relacionades

A Messi l’Audiència de Barcelona li va imposar 21 mesos per tres delictes fiscals. En el cas de Cristiano Ronaldo la sanció ha sigut de 24 mesos per quatre delictes fiscals. Un més queMessi i, a més, dos són agreujats d’acord amb el nou codi penal, segons el secretari del sindicat, que considera, a més, que si bé l’estrella blaugrana va pagar el 100% de les quotes que va defraudar, a Cristiano li han suposat entre un 16% i un 20% dels delictes que va cometre entre el 2011 i el 2013. Segons la mateixa versió, l’any 2014, el descompte va ser més que generós.

Mollinedo ha considerat també a la mateixa emissora que és un greuge que no s’hagi condemnat cap dels assessors de Cristiano Ronaldo i que, per contra, sí que es condemnés el pare de Leo Messi, que es va responsabilitzar de la gestió dels ingressos del futbolista argentí.