ALARMA AL PSG

Neymar es lesiona tres setmanes abans del duel amb el Manchester United

zentauroepp46676932 neymar190123234344

zentauroepp46676932 neymar190123234344 / FRANCK FIFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les alarmes s’han disparat en el París Saint-Germain amb la lesió patida per Neymar en el partit de Copa contra l’Estrasburg. Falten menys de tres setmanes perquè es disputi el duel de la Champions League contra el Manchester United.

Quan es complia l’hora de joc, Neymar va rebre tres entrades consecutives de l’algerià Zenzemi, un rival a qui no havia agradat una vacil·lada del brasiler. Visiblement coix del peu dret, el brasiler va haver de deixar el seu lloc a Moussa Diaby. El davanter va fer ostensible el malestar físic i no va poder evitar posar-se a plorar. Les càmeres el van captar amb llàgrimes als ulls.

També Verratti

Notícies relacionades

Els problemes creixen en l’equip que dirigeix Touchel. Aquest cap de setmana passat també havia caigut lesionat Marco Verratti. El PSG s’enfrontarà al Manchester United de Solskjaer el pròxim 12 de febrer, en un partit corresponent als vuitens de final de la Champions League.

La temporada passada els parisencs també van patir la baixa de Neymar en el duel europeu contra el Reial Madrid. El brasiler va dir adeu als partits fins a poder recuperar-se per disputar el Mundial de Rússia.

Temes:

PSG Neymar