FITXATGE TELEVISIU

Mourinho ja té destí: BeIN Sports

El tècnic portuguès cobrarà 67.000 euros per partit que comenti

jos-mourinho-no-logra-regularidad-en-los-resultados-de-su-equipo 111138

jos-mourinho-no-logra-regularidad-en-los-resultados-de-su-equipo 111138

1
Es llegeix en minuts

José Mourinho ja té destí, tot i que no l’espera ara per ara cap banqueta i molt menys la del Reial Madrid, per si l’entitat blanca volgués replantejar el seu futur i tornar a apostar pel tècnic portuguès 'Mou' ha decidit canviar els vestidors pels escenaris televisius. Així, Mourinho s’incorporarà com a comentarista a BeIN Sports, plataforma televisiva que li pagarà ni més ni menys que 67.000 euros per cada partit en què col·labori a partir d’ara.

Notícies relacionades

No obstant, tal com informa 'The Times', Mourinho té prohibit parlar o comentar qualsevol dada relacionada amb el Manchester United, club del qual va ser acomiadat, per un acord de confidencialitat que està contemplat al contracte d’acomiadament, la indemnització del qual ascendeix a 15 milions d’euros.

El debut de Mourinho tindrà lloc en la retransmissió del partit de la Copa d’Àsia entre l’Aràbia Saudita i Qatar. Després arribarà la Premier, on s’estrenarà en el partit entre l’Arsenal i el Chelsea, un dels equips que ha entrenat. Es produeix la circumstància que Mourinho va cobrar prop d’un milió d’euros per comentar durant cinc dies per a 'Russia Today' partits del Mundial de futbol. 

Temes:

Jose Mourinho