REIAL SOCIETAT - ESPANYOL (3-2)

Un Espanyol fràgil hi torna a Anoeta

L'equip periquito va reaccionar després d'un pèssim començament però va acabar caient davant la Reial (3-2)

rpaniagua46546815 graf8893  san sebasti n  14 01 2019   el centrocampista de l190114215747

rpaniagua46546815 graf8893 san sebasti n 14 01 2019 el centrocampista de l190114215747 / Juan Herrero

1
Raúl Paniagua

Una jornada després de truncar la seva mala ratxa amb un balsàmic triomf davant delLeganés  a Cornellà (1-0)l’Espanyol  hi va tornar. En un partit boig i sense un amo clar, l’equip periquito va sortir perdent en el repartiment de cops contra la Reial Societat (3-2). El conjunt de Rubi va encaixar dos gols al començament, va aconseguir neutralitzar l’avantatge abans del descans i va acabar caient amb un xut de Willian José que va castigar la fragilitat de la defensa catalana.

L’Espanyol aviat va rebre el primer mastegot , que es va veure per darrere al marcador als tres minuts amb un gol de Merino després d’una rematada de Willian José. El brasiler va transformar després el penal per mans de David López corroborat pel VAR (m. 7). Amb tot en contra, el quadro de Rubi es va posar en el partit de nou amb un excel·lent cop de cap de Naldo (m. 31) i un afortunat gol en pròpia de Llorente després d’un travesser de Baptistao just abans del descans.

Expulsió donostiarra

A la segona meitat, el 3-2 segellat per Willian José va acabar sent definitiu malgrat els esforços dels periquitos, que van jugar amb un més l’últim quart d’hora perl’expulsió de Merino. L’Espanyol rebrà aquest dijous el Vila-real en la tornada de la Copa i visitaràl’Eibar  el dilluns següent en el primer partit de la segona volta.