IMPRESSIONANT EXHIBICIÓ

Un 10 en gimnàstica artística embogeix les xarxes socials

La nord-americana Kathelyn Ohashi s'acosta a la perfecció en una prova amb la Universitat de Califòrnia a Los Angeles

ucla-universidad

ucla-universidad

1
Es llegeix en minuts

Katelyn Ohashi, universitària de 21 anys, ha deixat bocabadat tothom amb la seva impressionant prova en gimnàstica artística al Collegiate Challenge, competició en què participen veterans de la universitat i vells aspirants alsJocs Olímpics.

Però no és la primera vegada que la universitària obté un 10 perfecte. El seu vídeo es va viralitzar per tots els continents mitjançant les xarxes socials pels seus increïbles salts i piruetes. Fins i tot li va agregar els típics passos de Michael Jackson.

La universitària premonitzava una gran carrera professional però, a causa de les seves constants lesions de l’espatlla i esquena que la van portar a diverses intervencions quirúrgiques, va haver d’abandonar el seu gran somni. Ohashi va néixer a Seattle el 1997 i va arribar a formar part de l’equip nacional nord-americà entre el 2009 i el 2013.

Notícies relacionades

El 2015, la gimnasta es va unir a l’equip del’UCLA (Universitat de Califòrnia a Los Angeles), on es va convertir en campiona de la NCAA (Associació Nacional Esportiva Universitària).

Va ser tan impressionant el que va fer Ohashi que fins i tot una senadora de Califòrnia, Kamala Harris, es va mostrar impactada en el seu Twitter i va felicitar la gimnasta.

Temes:

Estats Units