Lamentables imatges

Vídeo | Un camió del Dakar atropella un espectador i no s'atura

L'aficionat pateix una fractura de fèmur i el pilot rus Andrey Karginov ha sigut expulsat de la competició

zentauroepp46511518 dakar190112154916

zentauroepp46511518 dakar190112154916

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lamentable episodi ocorregut en la cinquena etapa del Ral·li Dakar, entre Tacna i Arequipa. El pilot rus Andrey Karginov, al volant d’un dels quatre camions de la marca Kamaz, va ser exclòs del ral·li Dakar després d’atropellar un espectador i no aturar-se per prestar-li auxili, segons va informar l’organització de la carrera.

L’espectador atropellat, de 60 anys i d’origen sud-africà, va patir una fractura de fèmur davant de l’impacte del camió i va haver de ser traslladat a l’aeroport d’Ilo (Perú) perquè se l’emportessin a un hospital a Arequipa, també al Perú.

L’accident va passar al quilòmetre 279 del tram cronometrat de la cinquena etapa, que es va disputar entre Tacna i Arequipa, amb una distància de 776 quilòmetres, dels quals 517 eren de competició.

Notícies relacionades

La víctima es trobava fora de la zona delimitada per als espectadors que l’organització de la carrera estableix per a cada etapa.

En el moment de l’accident, Karginov anava al tercer lloc de la classificació general de camions i lluitava al costat dels seus compatriotes Eduard Nikolaev i Dmitry Sotnikov per la victòria en el ral·li.