El Reus empata al 90 a tres dies de la seva possible expulsió

David Querol, al minut 90, marca el que pot haver sigut l'últim gol del Reus a Segona

pere-serra

pere-serra

1
Joan Vidal

Si cal morir, ho faran drets. El Reus ha rescatat in extremis aquest dissabte un empat davant el Numancia (1-1) en el qual pot haver sigut l’últim partit dels vermell-i-negres en la categoria de plata del futbol espanyol. Joan Oliver ha de trobar a contrarellotge un comprador capaç de dipositar 5,2 milions d’euros per fer front al deute resultat d’una pèssima gestió econòmica. Altrament, i amb la primera volta liquidada, sembla que el Reus té l’expulsió de la competició assegurada.

A l’espera de la sentència del jutge de Disciplina Social de la Lliga, aquest dimarts que ve, sobre l’expedient administratiu que el club té obert pels seus impagaments, el conjunt del Municipal es va haver de sobreposar al gol a pròpia porta d’Alejandro Catena (m. 22). Amb un futbol poc brillant en una tarda gèlida a la capital del Baix Camp, els de Xavi Bartolo van lluitar sense parar per obtenir una cosa positiva i premiar els fidels que van assistir a l’estadi. Amb l’estratègia com a principal arma dels dos equips, el partit va transitar entre l’avorriment i les queixes dels aficionats que van tornar a recordar Joan Oliver, màxim accionista del club, que no és benvingut a la zona noble del feu local.

Lesió greu de Pol Freixanet

El tècnic reusenc va poder disposar els seus 11 jugadors amb fitxa del primer equip per competir davant d’un Numancia pragmàtic que amb molt poc es va emportar una mica de botí del Municipal. Poca història la d’un partit que deixa entre les males notícies la lesió, sembla que greu, del porterPol Freixenet, que va abandonar el camp amb clars símptomes de dolor. David Querol, al minut 90, va aconseguir la igualada al marcador i qui sap si l’últim gol dels vermell-i-negres a la Liga123.