L'EQUIP GUANYA TRANQUIL·LITAT

El Reus paga a Olmo i Querol

L'equip rebrà dissabte el Numància amb 12 fitxes professionals

jcarmengol46450810 malaga reus190107170342

jcarmengol46450810 malaga reus190107170342

1
Es llegeix en minuts
Joan Vidal

Final del serial. Jesús Olmo i David Querol continuaran vestint la samarreta vermell-i-negra fins a final de temporada, una vegada el club ha fet el pagament de la transferència corresponent als tres mes de deute que acumulava amb ells. Els dos veterans futbolistes, membres de la vella guàrdia reusenca, continuaran sent els estendards d’un equip que ja ha perdut massa efectius importants.

Notícies relacionades

L’inici del partit d’ahir davant delMàlaga, en què Olmo i Querol van ser els encarregats de motivar l’onze titular, és una gran mostra de la importància de mantenir dos jugadors clau per entendre l’èxit més present del Reus Deportiu. Bones notícies per a un club que està en hores baixes després del comunicat dels jugadors en contra de les paraules de Xavi Bartolo a l’acabar el partit davant del Màlaga. Un text, amb deu punts, contradient les explicacions de l’entrenador de l’equip reusenc que es va queixar, amargament, de l’actuació del’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) "assetjant" la seva plantilla i dificultant la feina per preparar els partits.

Sorprèn que els mateixos futbolistes hagin despenjat de les seves xarxes socials el comunicat pocs minuts després de ser publicat. El Reus rebrà el pròxim dissabte el Numància (18.00 h.) amb 12 fitxes professionals, tot i que no podrà comptar amb el davanter Miguel Linares, per acumulació de targetes, ni amb Mario Ortiz, que presumiblement no podrà ser en la llista com a conseqüència de la lesió muscular que es va fer aquest diumenge. Els jugadors del filial tornaran a ocupar bona part de la llista de 18 efectius.