A DUBAI

El Bayern sanciona Ribéry per insultar els seus seguidors a través de Twitter

El davanter francès es va molestar després de ser increpat per aparèixer en un vídeo promocionant una carn de boví coberta en or

Dortmund (Germany), 10/11/2018.- Bayern’s Franck Ribery in action during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayern Munich in Dortmund, Germany, 10 November 2018. (Alemania, Rusia) EFE/EPA/FRIEDEMANN VOGEL CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Dortmund (Germany), 10/11/2018.- Bayern’s Franck Ribery in action during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayern Munich in Dortmund, Germany, 10 November 2018. (Alemania, Rusia) EFE/EPA/FRIEDEMANN VOGEL CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video. / FRIEDEMANN VOGEL (EFE)

2
Es llegeix en minuts

El Bayern Munic sancionarà amb una multa el davanter francès Franck Ribéry per insultar a través del seu compte de Twitter després de la polèmica generada per un vídeo en el qual apareix a Dubai en un restaurant davant d’un bistec cobert amb làmines d’or.

"Per al 2019, posem els punts sobre les is", començava Ribéry al seu tuit, i seguia: "Comencem pels envejosos, els rabiosos, nascuts segurament d’un condó foradat. F··· a les vostres mares, a les vostres àvies i també al vostre arbre genealògic".

El director esportiu del Bayern, Hasan Salihamidzic, va anunciar aquest diumenge des de Doha, on el club es troba entrenant, que Ribéry serà sancionat pels seus insults, informa el club de la Bundesliga a la seva pàgina oficial. "Va utilitzar paraules que no podem acceptar com a Bayern Munic i que Franck, com a exemple, com a jugador del Bayern, no ha d’utilitzar mai. Ahir vaig parlar llargament amb Ribéry i li vaig comunicar que serà sancionat amb una multa elevada. Va acceptar aquesta sanció", va declarar.

L’enuig del jugador

Alhora va defensar el jugador i va recordar que Ribéry havia sigut convidat durant les seves vacances a Dubai a un bistec en un restaurant i que el vídeo forma part de la promoció del local. No obstant, després es va afirmar erròniament que Ribéry havia pagat 1.200 euros pel bistec, i després d’això va ser insultat en les xarxes socials "de la pitjor de les maneres", i no només a ell, sinó també "la seva dona, en avançat estat de gestació, el seu fill i la seva mare", que era a l’hospital per una operació, va recordar Salihamidzic.

Notícies relacionades

"Llavors Franck va voler protegir la seva família, es va defensar, va defensar la seva família, i té tot el dret a això, i aquí també defenso el jugador", va dir, tot i que va lamentar que se li escapés "totalment de la mà" a l’utilitzar aquest tipus de vocabulari.

L’antecedent

A mitjans de novembre passat, Ribéry va protagonitzar una altra polèmica al bufetejar el periodista Patrick Guillou després que aquest hagués fet responsable el jugador de dos dels tres gols encaixats pel Bayern contra el Borussia Dortmund en un partit que va acabar amb la derrota del seu equip per 3-2. 

Temes:

Bayern Munic