MERCAT DE FITXATGES

El Chelsea paga 64 milions al Dortmund per Pulisic

L'extrem nord-americà, de 20 anys, continuarà cedit al club alemany fins al juny

rpaniagua46407211 file   in this sept  18  2018 file photo borussia dortmund s190102193324

rpaniagua46407211 file in this sept 18 2018 file photo borussia dortmund s190102193324 / Francisco Seco

1
Es llegeix en minuts

El davanter nord-americà Christian Pulisic ha sigut traspassat al Chelsea per 64 milions d’euros, tot i que seguirà durant aquesta temporada al Borussia Dortmund cedit pel club anglès. Així ho va anunciar aquest dimecres el Dortmund en una comunicació institucional als seus accionistes en la qual també s’explica que la cessió no tindrà cap cost per al club.

Pulisic tenia contracte amb l’equip alemany fins al 2020 i havia rebutjat una oferta de renovació. "El gran somni de Christian havia sigut sempre jugar a la Premier League, cosa que sens dubte té a veure amb el seu origen i per això no ens va ser possible renovar el seu contracte", va dir el director esportiu del Dortmund, Michael Zorc, en la pàgina web del club. "Per això i en vista del temps que quedava del seu actual contracte hem decidit acceptar la bona oferta del FC Chelsea", va afegir.

El recanvi de Pedro

Respecte als sis mesos en què Pulisic continuarà defensant els colors del Dortmund, Zorc es va mostrar convençut que el jugador ho donarà tot per contribuir que el club assoleixi els seus objectius.

Pulisic, de 20 anys, havia sigut en temporades anteriors titular habitual al Dortmund, però a l’exercici actual s’ha vist amb freqüència relegat a la banqueta de suplents després de l’explosió de rendiment de l’anglès Jadon Sancho

Cesc, molt a prop del Mònaco

Notícies relacionades

L’extrem dret, considerat el talent nord-americà més gran de tots els temps, suposa una pressió afegida per a Willian (31 anys) i Pedro (30), tot i que també es considera un substitut potencial per a Hazard, la gran estrella del Chelsea per la qual el Madrid sospira. Al belga se li acaba el contracte el 2020 i el club londinenc no ha sigut capaç de renovar-lo. 

Qui sí que està a prop d’abandonar Stamford Bridge és Cesc Fàbregas, que perfila el seu compromís amb el Mònaco, l’equip que dirigeix Thierry Henry. Segons 'L’Équipe', l’acord es farà oficial la setmana que ve. 

Temes:

Fitxatges