INNOVACIÓ FUTBOLÍSTICA

Els partits de la Roma es podran veure a través de Twitter

La xarxa social nord-americana i el conjunt italià firmen un acord innovador que permetrà estar a l'equip romà permanentment connectat amb els seus seguidors

roma-twitter

roma-twitter

1
Es llegeix en minuts

El món de la Roma, amb partits en directe i continguts exclusius, desembarcarà pròximament a Twitter, després que el club de la capital i la xarxa social americana firmessin recentment un acord inèdit i innovador per al futbol italià. L’acord, anunciat dimarts passat per la Roma en un comunicat oficial, forma part d’una estratègia empresa des de fa un any per Twitter per potenciar i enriquir la seva plataforma social.

“L’AS Roma s’ha convertit en el primer club italià a segellar un acord de col·laboració amb Twitter. L’acord amb els 'giallorossi' representa una novetat absoluta en el futbol italià", deia el comunicat publicat pel conjunt romanista. És una operació mediàtica amb què la Roma desitja compartir partits en directe, entrevistes i continguts exclusius durant els entrenaments i el dia a dia del club, tal com va subratllar el directiu romanista Francesco Calvo.

Les xifres

Notícies relacionades

"Gràcies a aquesta nova col·laboració, els aficionats, els seguidors de la Roma i tota la comunitat de Twitter podran disfrutar de partits exclusius en directe, prèvies dels partits, entrevistes als jugadors, entrenaments de l’equip i moments inoblidables de la història 'giallorossa'", va assegurar la Roma.

La Roma és el tercer club italià amb més seguidors a Twitter (1.720.000), després de la Juventus (6.390.000) i del Milan, líder en aquesta classificació amb 6.710.000, i confia a engrandir verticalment la seva comunitat gràcies a aquesta estratègia mediàtica inèdita a Itàlia.

Temes:

Twitter