JUGADOR EN CRISI

Luis Enrique assegura que confia plenament en Isco

Al seleccionador espanyol no el preocupa que el jugador madridista compti amb pocs minuts al seu equip

rpaniagua45910111 spain coach luis enrique watches his players during the uefa181117191732

rpaniagua45910111 spain coach luis enrique watches his players during the uefa181117191732 / Darko Bandic

1
Es llegeix en minuts

El seleccionador espanyol, Luis Enrique, va indicar en l’entrega del Trofeu Quini que no el preocupa "la situació puntual" de cap jugador tres mesos abans de la pròxima convocatòria, tampoc la d’Isco, que va ser "el millor espanyol del Mundial" i que ha anat sempre en les seves llistes, pel que al·ludeix "als seus fets" per dissipar la polèmica sobre els pocs minuts del malagueny al Reial Madrid.

Notícies relacionades

"Isco m’agrada molt, en l’últim Mundial va estar a un nivell molt alt i la seva qualitat ningú la discutirà. El seu estat de forma i els minuts indicaran les possibilitats, però l’he convocat en les sis ocasions, per la qual cosa més que en les meves paraules, fixeu-vos en els meus fets", va apuntar el tècnic asturià.

El de Gijón va ser l’encarregat d’entregar el Trofeu Quini als millors golejadors asturians i ho va fer en la primera edició sense la presència del ‘Brujo’ –màxim golejador de tota la història del club de Gijón–, que va morir el 27 de febrer a causa d’un infart i va deixar un gran buit al món del futbol asturià i nacional. En l’acte es va reconèixer com a màxim golejador asturià de Primera el jugador del Porto, Adrián López, que la campanya passada va estar cedit al Deportivo. 

Temes:

Luis Enrique