CRISI OBERTA

La plantilla del Reus se sent enganyada i dubta que hi hagi cap inversor

Només 11 jugadors han cobrat i s'allarga l'agonia del club del Baix Camp

jcarmengol46260627 reus futbol181214172016

jcarmengol46260627 reus futbol181214172016

1
Es llegeix en minuts
Joan Vidal / Reus

La plantilla del Reus se sent enganyada i dubta de l’existència real d’un inversor capaç de fer front als cinc milions d’euros de deute del club, segons han explicat diversos jugadors a aquest diari. Només 11 futbolistes han cobrat les nòmines endarrerides. I un dels que no ha cobrat ha sigut el jugador que va denunciar davant la Lliga el retard dels abonaments mitjançant el procediment abreujat. Tito Ortiz no ha vist incrementar el seu compte corrent malgrat haver fet la denúncia i en aquests moments és un agent lliure, segons ha pogut saber aquest diari.  

Notícies relacionades

Sense ser part del club el jugador ja busca nous reptes. El centrecampista se sent maltractat per l’entitat del Baix Camp, ja que no li van fer fitxa des de l’inici del campionat i a més se sent abandonat a la seva sort. El club, ara mateix, no pot invertiren eal mercat d’hivern fins que no ingressi el deute de tres mesos al veterà jugador i haurà de pagar tot el seu sou fins al 30 de juny, com a indemnització, si no vol patir un descens administratiu per impagament a l’acabar la present campanya.

Sense rastre ni notícies del futurible nou propietari del club del Baix Camp, la plantilla assegura que se sent molesta i impotent i acusa el màxim accionista de l’entitat, Joan Oliver, de mentir-los. Ni el cos tècnic ni fins a set integrants més de la plantilla no han vist els diners que els devien. La plantilla, insisteixen, està a punt d’explotar i els jugadors han donat suport unànimement a la roda de premsa d’un Tito Ortizenfonsat, al qual no se li ha cedit un espai dins del Municipal per acomiadar-se.  L’agonia s’allarga.