MALESTAR PER LA DECISIÓ

Expulsats d'un pub per portar la samarreta de l'Espanyol

La penya Pericos de Ponent denuncia que "els van recomanar" abandonar un local de Lleida perquè vestits de blanc-i-blau podien ocasionar "alteracions públiques"

pericos-pericos

pericos-pericos

1
Es llegeix en minuts

La penya blanc-i-blava Pericos de Ponent ha denunciat a través de les xarxes socials que no els van permetre entrar amb samarretes de l’Espanyol en un pub de Lleida, dissabte passat, quan es disposaven a fer unes copes després de celebrar un sopar de Nadal. El col·lectiu ha posat l’incident en coneixement de la federació de penyes de l’Espanyol i de diferents mitjans informatius locals.

"Vam fer el sopar de Nadal –expliquen en el seu compte de Twitter– de la penya Pericos de Ponent i després vam decidir anar a beure alguna cosa en un conegut local nocturn de Lleida, el pub EGB". Allà es van fer diverses fotos i just quan es disposaven a entrar-hi, el responsable de seguretat del pub els va recomanar "que es traguessin les samarretes", ja que, segons les seves paraules, "podien provocar alteracions públiques".

Es van treure les samarretes

Notícies relacionades

Els membres de la penya que anaven vestits de blanc-i-blau, sempre segons la mateixa versió, van decidir treure’s les samarres a fi de poder continuar la festa sense problemes la desena de seguidors de l’Espanyol que havien decidit acudir al local. "Ens indigna –prossegueix la nota– que en ple 2018 hi hagi algú capaç de considerar que portar una indumentària de l’Espanyol pugui provocar incidents".

Per aquesta raó, els representants de la penya van sol·licitar les normes del local, a la qual cosa els van respondre: “‘Si voleu ens veiem a fora’”. Per a ells "es tracta d’una ofensa que no ha de quedar impune", raó per la qual han decidit fer pública l’experiència viscuda a l’esmentat local lleidatà.