El Reus Deportiu comença a pagar les nòmines

El màxim accionista, Joan Oliver, podria estar ultimant un acord per a la venda del club

jcarmengol46150619 joan oliver  reus deportiu  foto    ignasi paredes181215143347

jcarmengol46150619 joan oliver reus deportiu foto ignasi paredes181215143347

1
Es llegeix en minuts
Joan Vidal

Sorpresa, estupefacció i incredulitat. El Reus Deportiu, a través d’un comunicat, ha fet oficial aquest dissabte que l’entitat ha començat fer el pagament de les nòmines endarrerides als seus professionals. Una notícia que, lluny de desencadenar l’eufòria a la plantilla, ha deixat gelat tothom per l’inesperat de l’esdeveniment i per les incògnites que ara s’obren a partir d’aquesta informació.

Notícies relacionades

El club s’assegura així la continuïtat a LaLiga 123 (Segona Divisió A). Joan Oliver, màxim accionista del club vermell-i-negre, i el seu grup financer, entre els quals es troba l’expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, i l’exdirectiu del club blaugrana, Rafa Yuste, han tancat en les últimes hores un principi d’acord per a la venda del CF Reus. Gir de timó ‘in extremis’ que serveix per estabilitzar un club abocat a l’abisme i que ara mateix, i a falta de tancar els últims serrells, pot mantenir una viabilitat econòmica fins a final de campanya.

Bones notícies per a l’entitat ubicada al carrer Recasens i Mercader que en poques hores jugarà el seu partit davant delCòrdova al Municipal (18.00 h.). S’espera un ple absolut per rebre uns jugadors que ahir mateix llegien un manifest en contra de la gestió econòmica d’Oliver i que saltaran al verd del Municipal amb una informació que ningú esperava, i menys a hores d’ara. Tot indica que no serà l’últim partit dels del Baix Camp en la categoria de plata del futbol espanyol. Sembla que Xavi Bartolo, tècnic reusenc, era conscient en la seva roda de premsa prèvia al partit que la venda del club era un fet. Ara l’important és gestionar les emocions d’una plantilla que viu en una constant muntanya russa. Molts jugadors ja donaven per fet que dimarts quedarien lliures per impagament i podrien continuar la seva carrera en altres clubs.