Anar al contingut

DUEL I CONFESSIÓ

Cristiano Ronaldo desafia Messi a jugar a la Lliga italiana

"M'agradaria que vingués, que accepti el repte, com jo", declara el portuguès

El Periódico

Cristiano Ronaldo desafia Messi a jugar a la Lliga italiana

MARCO BERTORELLO

A Cristiano Ronaldo li agradaria que Leo Messi deixés el Barça per jugar a la Sèrie A d’Itàlia.  "No trobo a faltar Messi. He jugat a Anglaterra, Espanya, Itàlia, Portugal, he guanyat amb la meva selecció i ell encara està a Espanya. Potser ell em necessita més. Per mi, la vida és un desafiament, m’agrada fer felices les persones. M’agradaria que vingués a Itàlia algun dia. Com jo, accepta el repte. Però si ell és feliç allà, ho respecto. És un jugador fantàstic, un bon paio. Aquesta és la meva nova vida i estic content", va expressar el portuguès en una entrevista amb els diaris 'La Gazzeta dello Sport' i 'Corriere dello Sport .

Sobre la Pilota d’Or a Modric

A més, Cristiano va fer referència a la Pilota d’Or que recentment ha guanyat Modric: "Crec que m’ho mereixo cada any, treballo per aconseguir-ho, però si no la guanyo no és la fi del món. Per descomptat que estic decebut, però la vida continua. Així que felicito Modric, s’ho mereix, però l’any que ve ens tornarem a veure i farem el que sigui per ser-hi un altre cop".

Content a la Juventus

Finalment, el portuguès va fer referència a la seva actualitat a la Juventus i a la Champions League: "La Champions no ha de ser una obsessió, però aquest equip és molt fort. És el millor grup en què he jugat. Són més humils, i si Dybala o Mandzukic no marquen, els veus contents somrient. És molt diferent del Madrid, això és més una família", va acabar dient CR7.