TORNA LA LLIGA

Solari: "Tots remem cap a la mateixa direcció"

El tècnic del Reial Madrid acompanya Asensio abans de visitar Eibar aquest dissabte (13.00 h)

GRAF4492  MADRID  23 11 2018 - El entrenador argentino del Real Madrid Santiago Solari  en rueda de prensa tras el entrenamiento del equipo blanco en la Ciudad deportiva Del Real Madrid de Valdebebas en Madrid  EFE   Rodrigo Jimenez

GRAF4492 MADRID 23 11 2018 - El entrenador argentino del Real Madrid Santiago Solari en rueda de prensa tras el entrenamiento del equipo blanco en la Ciudad deportiva Del Real Madrid de Valdebebas en Madrid EFE Rodrigo Jimenez / Rodrigo Jimenez (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Solari, parc en paraules, té cada vegada més clar el seu missatge i com el vol transmetre. Unitat, compromís i treball són les seves línies mestres. En el seu paper conciliador, ha intentat animar Asensio, després de dir i matisar que no és l’assenyalat per portar les regnes al Reial Madrid. “L’únic que m’interessa és el que diuen al camp. Tots remem cap a la mateixa direcció, cadascú des del seu rol,”ha dit el tècnic.

Un altre nom propi en l’aturada de seleccions, un Isco titular amb Espanya i suplent amb Solari, ha sigut acompanyat amb menys entusiasme que el d’Asensio. “El veig bé, treballant i millorant”, ha respost Solari, res més, a una pregunta directa sobre el malagueny.

Visita a Eibar

La Lliga torna per al Madrid amb la visita a Eibar (dissabte, 13.00 h) ja amb Solari confirmat en el càrrec. “Estic molt agraït i il·lusionat amb aquesta enorme responsabilitat”, ha dit breument a tall de la presentació que mai va tenir, en la seva primera compareixença com a tècnic oficial, fins al 2021, del Madrid. “No canvia res respecte als 11 anys que fa que soc en aquesta institució, l’important és el compromís, tots hi estem de passada”, agafant-se a un dels seus motius recurrents.

Notícies relacionades

De nou davant la comparació amb Zidane, Solari ha repetit les seves idees: “És incomparable, cal deixar-lo sol en la seva grandesa”, ha dit parafrasejant la seva primera roda de premsa com a entrenador del Reial Madrid.

Després dels partits de seleccions, dels quals, segons Solari, Vinicius ha arribat l’últim, “no sé com s’ho va fer, però va arribar a l’entrenament”, ha dit, recupera el gruix de la llista de baixes amb què l’equip va acabar el partit a Vigo –Marcelo, Carvajal, Varane, Vallejo o Mariano, però no Casemiro, que continua lesionat.