DE MAL EN PITJOR

Reus i Nàstic no aixequen el cap a Segona

Els del Baix Camp cauen golejats a casa davant de l'Extremadura (1-4) i el conjunt de Tarragona perd a Màlaga per 2-0

nastic

nastic

1
Es llegeix en minuts
Joan Vidal

Derrotes amb gust a descens. El Nàstic i el Reus segueixen de mal en pitjor i una setmana més ocuparan les tan temudes places que donen dret a baixar de categoria. Al Reus el drama ja agafa pinta de pànic una situació límit en l’extraesportiu que afecta, i de quina manera, a l’esportiu.

Notícies relacionades

L’Extremadura va golejar els deXavi Bartolo, 1-4, amb una segona part negra dels del Baix Camp en la qual van encaixar tres gols d’un mateix jugador,Enric Gallego. Abans, en el primer acte, Ricardo Vaz, minut 12, va avançar els vermell-i-negres però el mateix Gallego, en un vespre que tardarà anys a oblidar, va igualar la contesa en el 45. Una victòria en deu jornades, un club en fallida, jugadors que no cobren des de fa dos mesos, membres de la plantilla sense fitxa i denunciant l’entitat reusenca, expliquen i defineixen de forma contundent el que és una situació insostenible. La imatge de Joan Oliver, màxim accionista del Reus, dret al final de la trobada aguantant els improperis de la grada, va recordarJoan Gaspart en els anys negres del Barça. La invasió de camp d’un espontani increpant el porter de l’Extremadura va ser un imatge més d’un club a la deriva.

Derrota al Roserar

El Nàstic, per la seva banda, és un desastre en l’esportiu mentre que en l’extraesportiu presumeix de números blaus. Tercera derrota (2-0) en quatre trobades d’un Enrique Martín, tècnic del conjunt grana, que no sap que fer amb una plantilla que no està a l’altura i que no té qualitat per superar una sotragada de la qual no sortirà si no arriben efectius en la menor brevetat possible. Els gols de Koné, minut 26, id’Adrián González, en el temps afegit, van ser suficients per a un Màlaga molt fluix però infinitament millor que els tarragonins. La Segona Divisió té un fanalet vermell clar, el Gimnàstic de Tarragona.