MALS COMPORTAMENTS

El propietari de la casa alemanya de Dembélé el demanda per deixar el pis en mal estat

Segons la denúncia hi havia escombraries per tot arreu, molts desperfectes i se sol·liciten més de 20.000 euros de compensació

aguasch45871215 soccer football   uefa nations league   france training   cl181115112629

aguasch45871215 soccer football uefa nations league france training cl181115112629 / BENOIT TESSIER

1
Es llegeix en minuts

L’expropietari de la casad’Ousmane Dembélé  ha demandat el davanter del Barcelona per 20.725,76 euros més interessos davant el suposat mal estat en què el futbolista va deixar la vivenda que tenia llogada a Dortmund quan jugava a la Bundesliga amb el Borussia, publica aquest dijous el diari 'Bild'.

En l’escrit de denúncia presentat davant delTribunal de Primera Instància de Dortmund i al qual ha tingut accés el diari, el propietari afirma que el jugador, de 21 anys, va causar "considerables desperfectes" a la vivenda unifamiliar i parla de "condicions lamentables en la propietat arrendada".

"Escombraries"

"Per tot arreu hi havia escombraries. A la nevera hi havia menjar podrit, entre els armaris, nombroses bosses de plàstic velles, al terra, taques resseques. Darrere de la porta d’entrada hi havia una pila de factures sense pagar. Pel que sembla no soc l’únic enganyat", va declarar al 'Bild' el propietari de la vivenda, Gerd Weissenberg, de 71 anys.

Notícies relacionades

El contracte de lloguer no va ser rescindit en el termini establert, ni l’entrega de la vivenda es va dur a terme de manera oficial, afegeix el diari, que mostra diverses fotos de l’estat en el qual el futbolista va deixar suposadament la casa quan se’n va anar de Dortmund per fitxar pel Barcelona l’estiu de 2017.

El jugador tampoc va entregar les claus de la casa, i per això el propietari es va veure obligat a canviar tots els panys. Un problema afegit, afegeix la publicació, és que el tribunal no compta amb cap direcció de Dembélé a Barcelona a la qual fer-li arribar la demanda.