FINAL HISTÒRICA

Boca i River pronostiquen que no es jugarà

Les previsions anuncien que les tempestes continuaran aquest diumenge i el mal temps es pot allargar fins dimarts

jdomenech45842399 picture released by telam showing an outside view of la bomb181110214053

jdomenech45842399 picture released by telam showing an outside view of la bomb181110214053 / MAXIMILIANO LUNA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Boca i River intueixen que no jugaran aquest diumenge el partit que va quedar ajornat per les intenses pluges de dissabte. I ho intueixen perquè les perspectives d’una millora climatològica són molt poques. Tots els pronòstics suggereixen que les tempestes continuaran fins a la nova hora fixada (les 16 hores a l’Argentina, les 20 hores a Espanya). Els experts anuncien que el mal temps seguirà fins dimarts.

Notícies relacionades

Els dirigents dels dos clubs i de la Conmebol van quedar citats a una reunió aquest diumenge al matí per avaluar la situació davant del que es preveu una altra nit plujosa. Hi haurà una altra visita a La Bombonera per observar l’estat de la gespa, molt malmès dissabte. Podrien repetir-se les dissensions sobre la disputa o no del partit.

Els clubs estaven per la feina de posposar el duel davant de l’oposició dels executius de la Conmebol. Pel que sembla Boca Juniors volia jugar com més aviat millor, mentre que River Plate no tindria tanta pressa davant de la possibilitat de recuperar algun jugador, com el lesionat Ponzio.