AL TURMELL DRET

Màxima preocupació en el Bayern per la lesió de Thiago

Dimarts va sortir del vestuari en crosses després de retirar-se del partit al rebre un cop

Soccer Football - DFB Cup - SV Roedinghausen v Bayern Munich - Stadion an der Bremer Brucke, Osnabruck, Germany - October 30, 2018   SV Roedinghausen’s Simon Engelmann in action with Bayern Munich’s Thiago  REUTERS/Leon Kuegeler  DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video

Soccer Football - DFB Cup - SV Roedinghausen v Bayern Munich - Stadion an der Bremer Brucke, Osnabruck, Germany - October 30, 2018 SV Roedinghausen’s Simon Engelmann in action with Bayern Munich’s Thiago REUTERS/Leon Kuegeler DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video / LEON KUEGELER (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Thiago Alcántara va patir una lesió al turmell dret, el diagnòstic de la qual està pendent, en el partit de la Copa d’Alemanya del Bayern contra el Rödinghausen que es va disputar aquest dimarts. "Espero que no sigui res però la cosa no es veu bé, té forts dolors", va dir l’entrenador Niko Kovac.

Notícies relacionades

"Hem d’esperar els exàmens però molt apunta a una lesió de càpsula", va agregar. Thiago, després de rebre un cop en la segona part, va abandonar el camp i després va sortir de l’estadi amb crosses. "La cosa no pinta bé. La seva baixa seria greu, ell és veritablement important per a l’equip", va assegurar, per la seva banda, el director esportiu Hasan Salihamidzic.

En cas de confirmar-se la lesió, Thiago seria la tercera baixa de llarga durada per al Bayern després de les de Kingsley Coman Corentin Tolisso.