«NO HE MATAT ELS JUGADORS»

Luis Enrique «He sigut meravellós en el descans»

El seleccionador espanyol reivindica la segona part del seu equip en la derrota (2-3) contra Anglaterra

marcosl45478550 soccer football   uefa nations league   league a   group 4  181015234554

marcosl45478550 soccer football uefa nations league league a group 4 181015234554 / CARL RECINE

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

L’expectació per veurela reacció de Luis Enriquedesprés deperdre el seu primer partit com a seleccionador d’Espanyano era petita, però els que estaven esperant un monstre desencadenat han d’esperar que a Espanya li vagi pitjor. El seleccionador es va mostrartranquil, assumint els errors del seu equip i esprement les poques coses positives que va deixar la segona part.

“He sigut meravellós en el descans,el normal hauria sigut matar els jugadors i jo els he reforçat. La primera part ha sigut dolentíssima, cal reconèixer-ho. Hem arribat tard a la pressió i ens han generat moltes transicions. No ha sigut la nostra millor nit, esperàvem no patir tant. Hem comès errors i el seu gol ha sigut verí per a nosaltres. El positiu és la segona part, tot i que ens ha costat molt, però hem tingut ocasions”, va explicar el tècnic d’Espanya, que va deixar un missatge als futurs crítics: “Soc un entrenador expert, amb molta personalitat,estic preparat per a qualsevol festa”, va avisar. 

Ramos: “Hem regalat la primera part”.

Notícies relacionades

En la mateixa línia es va mostrar el capità,Sergio Ramos: “Hem regalat la primera part”, va dir. “El positiu és la reacció de l’equip, que va fer moltes coses bé en la segona part”, va reivindicar després, encara sobre la gespa del Benito Villamarín. 

Un dels líders de la reacció d’Espanya en el segon temps va serDani Ceballos, que tornava a la que ha sigut casa seva. El madridista es va mullar amb l’acció d’un possible penal sobre Rodrigo, després que Pickford perdés la pilota regatejant davant del davanter espanyol. “Ho vam veure tots molt clar”,va dir Ceballos.