05 d’abr 2020

Anar al contingut

«NO HE MATAT ELS JUGADORS»

Luis Enrique «He sigut meravellós en el descans»

El seleccionador espanyol reivindica la segona part del seu equip en la derrota (2-3) contra Anglaterra

Alejandro García

Luis Enrique «He sigut meravellós en el descans»

CARL RECINE

L’expectació per veure la reacció de Luis Enrique després de perdre el seu primer partit com a seleccionador d’Espanya no era petita, però els que estaven esperant un monstre desencadenat han d’esperar que a Espanya li vagi pitjor. El seleccionador es va mostrar tranquil, assumint els errors del seu equip i esprement les poques coses positives que va deixar la segona part.

“He sigut meravellós en el descans, el normal hauria sigut matar els jugadors i jo els he reforçat. La primera part ha sigut dolentíssima, cal reconèixer-ho. Hem arribat tard a la pressió i ens han generat moltes transicions. No ha sigut la nostra millor nit, esperàvem no patir tant. Hem comès errors i el seu gol ha sigut verí per a nosaltres. El positiu és la segona part, tot i que ens ha costat molt, però hem tingut ocasions”, va explicar el tècnic d’Espanya, que va deixar un missatge als futurs crítics: “Soc un entrenador expert, amb molta personalitat, estic preparat per a qualsevol festa”, va avisar. 

Ramos: “Hem regalat la primera part”.

En la mateixa línia es va mostrar el capità, Sergio Ramos: “Hem regalat la primera part”, va dir. “El positiu és la reacció de l’equip, que va fer moltes coses bé en la segona part”, va reivindicar després, encara sobre la gespa del Benito Villamarín. 

Un dels líders de la reacció d’Espanya en el segon temps va ser Dani Ceballos, que tornava a la que ha sigut casa seva. El madridista es va mullar amb l’acció d’un possible penal sobre Rodrigo, després que Pickford perdés la pilota regatejant davant del davanter espanyol. “Ho vam veure tots molt clar”, va dir Ceballos.