BARALLA NOCTURNA

Arda Turan s'enfronta a 12,5 anys de presó

El futbolista turc està acusat d'assetjament sexual, possessió d'armes i lesions després d'una baralla amb un cantant que va agredir

jdomenech45427682 barcelona s turkish player arda turan  right  leaves a polic181015164848

jdomenech45427682 barcelona s turkish player arda turan right leaves a polic181015164848

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Arda Turan s’enfronta a una petició de 12 anys i mig de presó per l’agressió al cantant turc Berkay Sahinla matinada del passat 11 d’octubre. El futbolista va trencar el nas de l’intèrpret, que va haver de ser sotmès a una operació d’urgència aquella mateixa nit, després que aquest li recriminés que estigués assetjant la seva dona. Özlem Ada. Els fets van tenir lloc en un local nocturn d’Istanbul.

El jugador turc està acusatd’assetjament sexual, possessió d’armes sense llicència i lesions intencionades per l’enfrontament. La suma de tots aquests càrrecs arriba als 12 anys i mig després que el jutjat escoltés totes les parts. Turan va declarar durant tres hores en una comissaria d’Istanbul poc després de l’incident. La fiscalia, al contrari, imputa el cantant per "insults" i li demana dos anys de presó.

Un tret accidental

Notícies relacionades

Segons els testimonis recollits per la premsa turca i les imatges recollides per les càmeres de seguretatTuran va assetjar la dona i això va originar l’enfrontament, en què el futbolista va trencar el nas al cantant. La parella va acudir a un hospital pròxim, però també s’hi va personar Arda Turan, a qui es va veure amb una pistola i va disparar un tret

Arda posa amb la samarreta de l’Istanbul Basaksehir el dia del seu fitxatge. / TOLGA BOZOGLU (EFE)

Arda Turan va explicar que ignorava que Özlem Ada estigués casada amb Berkay Sahin i que va anar a l’hospital per demanar disculpes. El jugador va assegurar que la seva arma es va disparar de forma fortuïta, va informar la cadena CNN Türk. L’exjugador del Barça, que milita al Basaksehir Estambul, compleix una sanció de 16 partits des de la passada campanya.