SEGONA DIVISIÓ A

Els errors arbitrals castiguen un bon Reus a Gijón (1-1)

Badia va aturar un penal, però no va poder amb el segon de Carmona en el minut 93

1
Joan Vidal

Només Varón Aceitón va impedir un heroic triomf del Reus Deportiu a El Molinón. L’inferit es va inventar dues penes màximes per regalar un empat a l’Sporting de Gijón i negar una victòria molt treballada dels homes de Xavi Bartolo. Edgar Badia, porter reusenc, va poder aturar el primer llançament des dels onze metres però res va poder fer en el segon, minut 93, en el qual Carmona va col·locar l’1-1 definitiu. Abans, Linares, ex de l’Oviedo, havia avançat als vermell-i-negres, ahir de blau, després d’una gran assistència de Mario Ortiz, m. 68.

Infinit mèrit el del Reus Deportiu, que continua lluitant contra vent i marea amb les seves circumstàncies i ara, a més, haurà d’introduir el hàndicap de l’arbitratge a la seva muntanya de problemes per arribar al mercat d’hivern viu a la Lliga 123. L’objectiu de la permanència no és una quimera i menys veient el segon acte dels del Baix Camp en terres asturianes. Falten les paraules per elogiar a un conjunt que amb del planter inexperts l’onze inicial planta cara a domicili a equips totpoderosos, econòmicament, de la categoria de plata del futbol espanyol. Orgull i treball per a una plantilla que es va merèixer els tres punts en un Molinón que va demanar el cap de l’entrenador Rubén Baraja. Només l’àrbitre va poder amb el Reus.