jcarmengol44714434 nastic tenerife liga 123181007213749

jcarmengol44714434 nastic tenerife liga 123181007213749 / P TODA SERRA

1
Joan Vidal

Al Reus l’incomoda fins i tot la gespa. L’equip dirigit per Xavi Bartolo va encaixar una nova derrota, a casa contra elGranada (1-2), per aprofundir en la crisi de resultats i comprovar com la temporada es farà molt llarga. L’empat provisional -va anotar Linares (m.49) per igualar el gol de Víctor Díaz- no es va mantenir i Antonio Puertas va decantar el partit per als granadins en el minut 75. Les lesions, el baix poder econòmic i, ara, l’estat lamentable de la gespa se sumen al despropòsit d’un equip que comença a desesperar-se i buscar culpables a la cúpula de l’entitat reusenca. Les crítiques ja es fan públiques i el capità, Jesús Olmo, i el tècnic, Xavi Bartolo, comencen a airejar les incomoditats del vestidor. "Pot ser que la plantilla estigui sustentant el club", apuntava Olmo al concloure el partit demanant una mica de dignitat professional quant als recursos brindats a la plantilla.

Punt insuficient

El Nàstic, per la seva part, va sumar un insuficient punt de la seva visita al Carranza (1-1). Ni el mal moment que viu actualment el Cadis va servir per guanyar el primer partit a domicili de la campanya. El despropòsit de la defensa, amb un Djetei desastrós, va tornar a ser un hàndicap per a un equip al que li costa el joc de combinació. Luis Suárez va marcar el seu primer gol a Segona Divisió (minut 34) després de l’única bona jugada dels tarragonins. Abans, Álex Fernández, de pena màxima, havia avançat els gaditans.

El Gimnàstic de Tarragona dormirà una setmana més en lloc de descens i l’única incògnita és conèixer fins quan durarà la paciència del Consell d’Administració amb el tècnic José Antonio Gordillo