Duplicava el límit permès

Hugo Lloris, culpable per conduir begut

El porter francès haurà de pagar 50.000 lliures de multa i estar sense conduir 20 mesos

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 12: Tottenham Hotspur and French National goalkeeper Hugo Lloris (C) arrives at Westminster Magistrates’ Court charged with drink driving on September 12, 2018 in London, England. The footballer is accused of being over twice the legal alcohol limit when he was stopped by police on August 24. (Photo by Jack Taylor/Getty Images)

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 12: Tottenham Hotspur and French National goalkeeper Hugo Lloris (C) arrives at Westminster Magistrates’ Court charged with drink driving on September 12, 2018 in London, England. The footballer is accused of being over twice the legal alcohol limit when he was stopped by police on August 24. (Photo by Jack Taylor/Getty Images) / Jack Taylor (Getty Images)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El porter del Tottenham Hotspur i la selecció francesa, Hugo Lloris, ha sigut declarat culpable aquest dimecres per un tribunal britànic per conduir begut el 24 d’agost a Londres. A més, el proter gal ha sigut multat amb 50.000 lliures (56.000 euros) i 20 mesos sense poder conduir.

El porter de 31 anys va ser arrestat de matinada per la policia a la zona de Marylebone, al centre de la capital britànica, després de donar positiu en un control d’alcoholèmia, i va ser portat a la comissaria de Charing Cross, abans de la seva posada en llibertat sota fiança. Lloris va admetre davant del tribunal que havia duplicat la taxa d’alcohol permesa quan va ser parat pels agents de la policia, que el van sotmetre al test.

Notícies relacionades

La prova d’alcoholèmia va revelar 80 micrograms d’alcohol per cada 100 mil·lilitres d’alè, és a dir, més del doble del límit permès a Anglaterra, que se situa en els 35 micrograms. Quan la policia va parar el vehicle, hi va trobar vòmit i va haver d’ajudar Lloris a sortir.

El francès va arribar al Tottenham l’estiu del 2012 procedent de l’Olympique de Lyon i, en els seus sis anys al nord de Londres, ha defensat la samarreta dels 'spurs' en 256 ocasions.