CITA, DIMECRES

Reial Madrid - Atlètic de Madrid: Horari i on veure la Supercopa d'Europa a TV

Els dos clubs madrilenys es disputen el primer títol europeu de la temporada

descarga

descarga

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid - Atlètic de Madrid, final de la Supercopa d’Europa 2018, es disputa el dimecres 15 d’agost a les 21.00 hores i es podrà veure a través de Movistar Liga de Campeones. El partit es jugarà a TallinnEstònia, a l’Estadi A. Le Coq Arena.

Notícies relacionades

El duel servirà per veure, per primera vegada aquesta temporada, als dos equips en partit oficial. Ho faran disputant-se el primer títol de la campanya. El Reial Madrid arriba en virtut de guanyador de la Lliga de Campions, després de vèncer per 3-1 el Liverpool a la final mentre que el Atlètic ho fa com a campió del’Europa League després d’imposar-se a la final al’Olympique de Marsella per 0-3.

Serà el primer partit oficial del Reial Madrid després de la marxa de Cristiano Ronaldo a la Juventus. Els aficionats madridistes tindran l’oportunitat de veure a alguns dels nous fitxatges del seu equip, com Vinicius o Courtois, si Julen Lopetegui decideix alinear-los. En el conjunt matalasser, que sí que ha pogut quedar-se amb Griezmann, el ‘Cholo’ Simeone també disposa de cares noves: LemarGelson Martins o Kalinic són alguns dels noms que poden debutar a Tallinn.