l'últim mundial

Manolo el del Bombo no viatjarà més a l'estranger amb 'la Roja'

L'icònic aficionat de la selecció espanyola de futbol deixarà d'animar Espanya en les cites internacionals, segons ha explicat a 'Versió Rac 1'

DEP03. VALENCIA, 14/01/2011.- Manuel Cáceres, conocido como Manolo el del bombo, posa en el bar que regenta desde hace 21 años en Valencia y que cerrará este año por la pérdida de clientes debido a la ley antitabaco y a la prohibición del Ayuntamiento de la ciudad de orientar las pantallas de televisión hacia la vía pública. EFE/Kai Försterling.

DEP03. VALENCIA, 14/01/2011.- Manuel Cáceres, conocido como Manolo el del bombo, posa en el bar que regenta desde hace 21 años en Valencia y que cerrará este año por la pérdida de clientes debido a la ley antitabaco y a la prohibición del Ayuntamiento de la ciudad de orientar las pantallas de televisión hacia la vía pública. EFE/Kai Försterling. / EFE

1
Es llegeix en minuts

Manolo el del Bombo, l’icònic aficionat de la selecció espanyola de futbol, ha anunciat que deixarà de viatjar amb 'la Roja' a l’estranger. Manuel Cáceres, que ha animat amb el seu mític instrument en 10 Mundials i 7 Eurocopes, ha anunciat en el 'Versió Rac 1' que ja no acudirà a cap partit internacional més. "Animaré, però des d’Espanya", ha apuntat. No obstant, Manolo el del Bombo, als seus 70 anys, sí que acudirà als partits de 'la Roja' que es juguin a Espanya. 

L’icònic aficionat espanyol ha mostrat el seu enuig i embafament per tots els problemes que ha tingut a Rússia per entrar el bombo. "He anat a 10 Mundials i no he tingut problemes en cap", ha explicat. "A mi no m’agrada arribar a una porta i que et posin traves i tal", ha afegit, desil·lusionat. Manuel Cáceres, que continuarà portant el bar que té a València, també ha comentat que la Policia Nacional va intervenir perquè pogués entrar l’instrument als estadis russos. Sobre el seu possible relleu com a representant de l’afició d’Espanya, ha dit: "Hi ha alguns que toquen el bombo i tal, però és difícil aconseguir el que he fet jo. Si en surt un, doncs bé, content".