PENSANT EN RÚSSIA

Carvajal: «Hem rebut més crítiques del compte»

El defensa admet que Espanya ha «de millorar defensivament» i qualifica Iniesta «com el comandant de la selecció»

marcosl43909859 spain s dani carvajal  left  heads for the ball next to his 180628130038

marcosl43909859 spain s dani carvajal left heads for the ball next to his 180628130038 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Estan recelosos. Més del que sembla. Els jugadors de la selecció espanyola estan preocupats per la quantitat de crítiques que han rebut després de la primera fase del Mundial. No paren de respondre sobre Fernando Hierro, a qui Bernd Schuster no veu capacitat per dirigir l’equip en un Mundial. “Hi està més que capacitat, discrepo de Schuster. És un gran entrenador, estem a mort amb ell”, ha dit Dani Carvajal, el lateral dret del Madrid. “Hem rebut més crítiques del compte”, ha afegit el defensa blanc retratant el malestar que hi ha a l’interior de la luxosa Acadèmia de Krasnovar.

Rússia els espera diumenge a Moscou en els vuitens de final, un escenari on no es pot fallar. “Són partits a vida o mort”, ha recordat Carvajal, segur que la selecció espanyola acabarà arreglant els errors defensius que ha comès en aquests tres primers gols. “Ens han fet gols amb poques coses, amb errors nostres”, ha dit el jugador madridista. 

“Hem de ser autocrítics, tots hem de donar una miqueta més” (Carvajal)

Notícies relacionades

“Hem de ser autocrítics, tots hem de donar una miqueta més. Ens ha costat ser primers de grup, cal donar-li valor. L’equip ha fet molts gols i és veritat que hem de millorar la concentració en defensa”, ha comentat Carvajal, convençut que si recuperen “aquest nivell òptim de joc” poden arribar molt lluny en el Mundial.

“Poques seleccions poden dir que porten dos anys sense perdre. Si des de dins, des del nostre país se’ns qüestiona tant...”, ha recalcat el defensa del Madrid, que després ha lloat Iniesta. “Amb Andrés sobren les paraules. És un dels comandants d’aquesta selecció. No se l’ha de posar en dubte en cap moment”.