PRIMER CESSAMENT

Héctor Cuper no seguirà al capdavant d'Egipte

La Federació Egípcia ha decidit no renovar el contracte al seleccionador nacional després de l'eliminació de l'equip en la primera fase del Mundial de Rússia

zentauroepp43974911 egypt head coach hector cuper reacts during the group a matc180627121746

zentauroepp43974911 egypt head coach hector cuper reacts during the group a matc180627121746 / Themba Hadebe

1
Es llegeix en minuts

El tècnic argentí Héctor Cúper no continuarà en els comandaments de la selecció d’Egipte. Després de l’eliminació en la fase de grups i la sensació d’haver realitzat un Mundial pobre (marxa sense guanyar cap partit), els dirigents egipcis han decidit no renovar el contracte del seleccionador.

"Apreciem el treball de Cúper, però amb motiu dels resultats obtinguts en el Mundial de Rússia, la direcció de la federació ha decidit de manera unànime que Cúper i el seu equip tècnic no han de continuar", han expressat els egipcis en un comunicat. El contracte del tècnic argentí, que va assumir el càrrec el març del 2015 i que va aconseguir classificar el combinat africà per alMundial 28 anys després, expira amb l’adeu a la Copa del Món dels faraons.

Fracàs mundialista

Notícies relacionades

Cúper, de 62 anys, va  portarEgipte a la final de la Copa Àfrica del 2017, en què va perdre 2-1 contra el Camerun, i el va classificar per a Rússia 2018. Des d’Itàlia 1990, la selecció africana no participava en una competició mundialista. Però arribava a aquesta cita amb grans expectatives després de la gran temporada de la seva figura, Mohamed Salah, amb el Liverpool. No obstant, la lesió d’espatlla del crac egipci a la final de la Champions League contra elReial Madridva truncar el somni egipci.

Salah es va perdre el primer partit contra l’Urugay i Egipte va perdre per 0-1. Va reaparèixer contra Rússia, però no va poder evitar la desfeta de la seva selecció (3-1) contra els amfitrions. Ni contra l’Aràbia Saudita, ja que, malgrat el seu gol, els faraons van caure derrotats per 2-1.