L'ESTRENA DELS 'BLEUS'

Griezmann comença el seu camí contra Austràlia

El seleccionador Deschamps celebra la "fidelitat" de la seva estrella a l'Atlètic

rpaniagua43766958 france s forward antoine griezmann takes part in a training 180615172644

rpaniagua43766958 france s forward antoine griezmann takes part in a training 180615172644 / FRANCK FIFE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua

Resolt d’una vegada el dubte sobre el seu futur, Antoine Griezmann debuta aquest dissabte al Mundial contra Austràlia. Els 'bleus' obriran la jornada al Kazan Arena (12.00 hores) contra un rival que no li hauria de causar gaires problemes. Dos blaugrana també seran titulars: Umtiti i Dembélé, i això deixaria fora Giroud.

El jugador del’Atlètic ha sigut el protagonista estrella de la concentració francesa en els últims dies. El seleccionador Didier Deschamps va mostrar la seva alegria pel desenllaç del serial. Sap que qualsevol cosa que pugui enterbolir l’ambient és negativa per al conjunt.

Esperit lliure

“Hi ha dos factors de la decisió d’Antoine amb els quals em quedo: la seva fidelitat a l’Atlètic i que ara té l’esperit lliure per a la Copa del Món. Això molt positiu per a nosaltres”, ha assegurat Deschamps, que no ha volgut entrar gaire en la manera del jugador francès de manifestar la seva decisió.

D’aquest vídeo se n’ha parlat molt tant a Espanya com en l’entorn de la selecció francesa. “No sabia res del programa de televisió. Tinc molts temes que demanen la meva atenció aquests dies. El més important és el fons, no la forma”, ha comentat el tècnic.

Mbappé completa el trident

França presenta un equip jove i prometedor que pot arribar molt lluny en el torneig. Deschamps ha introduït alguns retocs respecte a l’onze del’Eurocopa, en què van ser subcampions després de perdre la final contra Portugal.

Mbappé i Dembélé, en l’entranameno de França a Kazan / frank fife (afp)

Notícies relacionades

Mbappé, potser el futbolista amb més futur del planeta, completa un atac elèctric amb Griezmann i Dembelé. Umtiti formarà la parella de centrals amb Varane, mentre que Lucas Hernández, el defensa de l’Atlètic, ocuparà el lateral esquerrà en lloc de Mendy.

El rival, Austràlia , confia en Bert van Marwijk per canviar de mentalitat i plantar cara als 'bleus'. El vetarà tècnic holandès va portar Holanda a la final del Mundial de Sud-àfrica el 2010.