La polèmica foto de Salah amb el president txetxè

zentauroepp43697920 egyptian national team football player and liverpool s star 180612140526

zentauroepp43697920 egyptian national team football player and liverpool s star 180612140526 / KARIM JAAFAR

1
Es llegeix en minuts

Txetxènia, Egipte, Salah, Kadirov. Quatre noms per a una equació polèmica amb retrat que està voltant per les xarxes socials. Algú va haver d’avisar l’estrella de la selecció d’Egipte, Mohamed Salah, que l’amfitrió Razam Kadirov, president d’aquesta república està sota els focus per violació dels drets humans. La foto dels dos personatges passejant per l’estadi de Grozni, on s’entrenaven els futbolistes egipcis, ha despertat multitud de protestes.

Kadirov, esquerra, fent un volt per l’estadi de Grozni amb Salah / AFP

Notícies relacionades

Les mirades dels aficionats estan atentes a qualsevol moviment de Salah. Lesionat a l’espatlla esquerra a causa de l’entrada de Sergio Ramos en la final de la Champions a Kíev, el golejador egipci continua sent dubte per debutar en el Mundial. El divendres 15, contra l’Uruguai, s’aclarirà quin és el seu estat. 

Els futbolistes estan habituats a haver de fotografiar-se amb reis, presidents i primers ministres, i no sempre els coneixen. Només en alguns casos l’esportista regateja el mandatari. Als 70 va ser el xilè Caszely que va esquivar el dictador Pinochet.Caszely que va esquivar el dictador Pinochet. Recentment, quatre jugadors argentins van evitar la foto amb el president Macri.