ESTRELLA LESIONADA

Egipte confia encara a recuperar Salah per al Mundial

Les radiografies fetes a Liverpool confirmen que el davanter pateix un esquinç a l'espatlla

salah-lunes

salah-lunes / KHALED DESOUKI (AFP)

1
Es llegeix en minuts

La Federació Egípcia de Futbol afirma que manté l’esperança que la seva estrella, el davanter Mohamed Salah, es recuperi a temps d’una lesió a l’espatlla esquerra per debutar al Mundial de Rússia, després de ser sotmès a un nou examen.

Una segona radiografia, feta diumenge a Anglaterra, "va confirmar el primer diagnòstic" per la qual cosa la selecció manté la "calma" en relació amb Salah, segons va afirmar el president de la federació, Hani abu Rieda, en un comunicat.

Màxim esforç

Notícies relacionades

Hores després d’haver-se lesionat a la final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid, dissabte passat, la federació egípcia va afirmar que Salah pateix un esquinç d’espatlla. El responsable federatiu va assegurar que els metges de la selecció es coordinaran amb els del Liverpool per preparar el tractament i fer "tots els esforços" per aconseguir que Salah pugui estar a punt per al debut al Mundial, en què Egipte jugarà contra l’Uruguai el 15 de juny que ve.

Salah és la gran esperança d’Egipte en el Mundial, campionat a què els ‘faraons’ tornen per primera vegada després d’Itàlia el 1990 i en què estan enquadrats en el Grup A, amb Rússia, l’Uruguai i l’Aràbia Saudita. Actualment, la selecció egípcia, dirigida per l’argentí Héctor Cúper, està concentrada a Itàlia, on jugarà un amistós divendres vinent contra Colòmbia.