Sorteig de semifinals de Champions: hora i on veure'l a TV

Reial Madrid, Bayern Munic, Liverpool i Roma, els quatre equips al bombo

Sergio Ramos es podria perdre l'anada per baixar al túnel de vestidors en el partit amb el Juventus

marcosl42864487 real madrid s spanish defender sergio ramos attends a traini180412194536

marcosl42864487 real madrid s spanish defender sergio ramos attends a traini180412194536 / GABRIEL BOUYS

1
Es llegeix en minuts

La Champions entrarà al seu penúltim revolt quan en el sorteig d'aquest divendres es coneguin els aparellaments de les semifinals. Han caigut a quarts de final il·lustres favorits, com el Barça de Valverde i Messi, candidats nous que encara no hi han arribat com el City de Guardiola o clubs amb tradició com el United de Mourinho, que es va quedar pel camí molt abans.

Al penúltim revolt compareixen el Madrid, després d'eliminar amb polèmica el Juventus; el Bayern Munic, que va aprofitar els autogols del Sevilla; el Liverpool, que va arrasar el City, i el Roma, que va eliminar els blaugranes. 

Horari i on veure el sorteig

El sorteig de semifinals de la Lliga de Campions 2017-2018 se celebrarà a Nyon (Suïssa) a les 13.00 hores i es podrà veure en directe per televisió a través de La Sexta i Esport3.

Cristiano Ronaldo celebra el final del partit després de marcar de penal al Juventus / AFP / CURTO DE LA TORRE

Sense hegemonia als seus països

Notícies relacionades

Tres dels semifinalistes de la Champions no dominen, curiosament, en les seves Lligues. Només el Bayern de Jupp Heynckes, que ja s'ha proclamat campió de la Bundesliga, governa en el seu territori futbolístic.

Però el Madrid, per exemple, ja està a 15 punts del Barcelona amb poques opcions de revalidar el seu títol a la Lliga. Molt més lluny es troba el Roma de Di Francesco del Juventus. Hi ha un abisme de 21 punts entre els dos equips italians. I en idèntica situació es troba també el Liverpool de Klopp, que viu a la Premier a 17 punts del City, l'equip a qui, precisament, va fer fora d'Europa.

Allegri, al Bernabéu. / REUTERS / SUSANA VERA