DEMANDA DE JUSTÍCIA

Guardiola denuncia la "poca humanitat" d'Espanya amb Junqueras, Forn, Cuixart i Sánchez

"És una cosa que espanta perquè et pot passar a tu. Si el nivell és aquest...", critica l'entrenador del Manchester City a TV-3

rozas41442756 soccer football   premier league   crystal palace vs manches171231165750

rozas41442756 soccer football premier league crystal palace vs manches171231165750 / DAVID KLEIN

1
Es llegeix en minuts

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha denunciat la situació d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, que estan en presó preventiva des de fa més de 100 dies.

"És una cosa que espanta perquè et pot passar a tu. Si el nivell és aquest... Tant de bo puguin sortir al més aviat possible i puguin tornar amb les seves famílies. Més de 100 dies són molts dies. Hi ha molt poca humanitat en aquest sentit, no s'ho mereixen", ha manifestat Guardiola a TV-3.

Sempre amb el llaç groc

Notícies relacionades

El tècnic català, que llueix el llaç groc a cada partit del City, s'ha manifestat sempre a favor del dret a decidir i fins i tot el juny passat va participar en algun dels actes en favor del referèndum de l'1-O.

El City torna avui a la competició europea ja que aquesta nit s'enfronta al Basilea en l'anada dels vuitens de final de la Champions, duel en què es podrà veure una altra vegada el preparador català amb el llaç groc a la solapa com a mostra de suport als presos polítics catalans.